استاندار بعدی کهگیلویه و بویراحمد کیست؟
استاندار بعدی کهگیلویه و بویراحمد کیست؟
 در حالیکه در هفته های اخیر خبرهایی مبنی بر تغییر استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رسانه ها منتشر شد برخی خبرهای تازه نشان می دهد انتخاب گزینه استاندار جدید در حال بررسی است. در این میان نام افرادی همچون خلیفه خلقی پور، ذوالفقار زمان، عبدالله مرادی و یک نیروی نظامی و یک فرد غیر بومی شنیده می شود. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، خلیفه خلقی پور از چهره‌های شناخته شده سیاسی و فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد می‌باشد که سابقه معاونت پشتیبانی و منابع انسانی استانداری استان در دولت احمدی نژاد را دارد. وی به ستار هدایتخواه نزدیک است. ذوالفقار زمان از چهره‌های سیاسی شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد است که در ابتدای دولت سیزدهم نیز نام او در لیست گزینه‌های استانداری آمده بود اما در نهایت احمدزاده به این جایگاه رسید. وی اهل شهرستان کهگیلویه و از یاران همیشگی سید محمد موحد نماینده کهگیلویه به شمار می رود.عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور، عضو هیات علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، مشاور وزیر کشور اهل شهرستان گچساران و فرزند یدالله مرادی فرماندار اسبق شهرستان گچساران است. چند اسم دیگر هم در این روزها مطرح شده بود.

البته استاندار فعلی کهگیلویه و بویراحمد این مساله را شایعه رسانه های می داند و در شورای اداری استان نیز به این موضوع پرداخت. اما دیدار چند روز پیش استاندار کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور و اتفاقات رخ داده در آن، سیگنال روشنی برای  سید علی احمدزاده است مبنی بر اینکه استاندار باید دنبال پست جدیدی  برای خود باشد.  سخنانی که به بیرون درز کرده است نشان داد که رئیس جمهور از مسئولان استان رضایت ندارد آنجا که آقای رییسی  درباره وضعیت بد سرمایه گذاری در استان و بهره وری و کارآمدی پایین نیروها سخن گفت. اتفاقا آقای استاندار خود این سخنان را از جلسه رییس جمهور روایت کرده بود. پیش بینی شده این اتفاق به تغییر استاندار خواهد انجامید.

اگر این اتفاق رخ دهد طرف های رقیب مجمع نمایندگان به یک پیشرفت غیرمنتظره دست می یابند: آنها پس از چندین ماه صبرو سکوت که نتیجه آن انتصاب مدیران ضعیف و سفارشی نمایندگان  بود در حال رایزنی برای تغییر وضع موجود هستند زیرا معتقدند با روش استانداری آقای احمدزاده این استان فقیر وارد یک بحران انسانی و اداری عظیم شده است.
این صبر استراتژیک پس از اعتراضات اخیر متوقف شد و منتقدان حملات متناوب خود را به شیوه گزینش مدیران و استانداران از سر گرفتند. چرا که مدیران کنونی قادر به حل هیچکدام از مشکلات انباشته شده نبودند.

برای نیروهای انقلاب، آشوب های اخیر که بخشی از آنها به دلیل تنگناهای اقتصادی رخ داد به دلیل سازوکارهای غلط در انتخاب مدیران است. نیروهای سیاسی طرفدار انقلاب همچنان به دلایل اخلاقی و عملی مجبور هستند به مسیر تلاش برای حل مشکلات در هم تنیده ادامه دهند و با این حال، ابزاری برای پایان دادن به این چالش های چند وجهی وحشتناک در اختیار ندارد.

 

متاسفانه، به رغم همه پیشرفت ها در رفع مشکلات اقتصادی، تلاش ها برای گسترش اصلاحات اقتصادی در ماه های اخیر به چالش برخورده است. دولت یک سری گام های مهم در فراهم آوردن رفاه و رفع چالش ها برداشت؛ اما این روند اکنون متوقف شده است. شکی نیست که تغییر سبک مدیریت دولت یکی از گزینه ها برای حل این مشکلات است.

به همین دلیل رئیس جمهور تغییرات جدیدی را آغاز کرده است که از هفته های گذشته با تغییر برخی مقامات کشوری شروع شد و اینک به استانداران رسیده است و روزهای گذشته استاندار کرمانشاه ، خوزستان و سیستان و بلوچستان تغییر کرد. از این رو این احتمال وجود دارد که تغییر استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از گزینه های جدی برای تغییر باشد که در هفته های آینده روشن می شود.

البته این موضوع فعلا در حد گمانه زنی در فضاهای سیاسی و رسانه ای مطرح است و معمولا دولت این نوع تغییرات را در فضایی آرام تر انجام می دهد. و ممکن است احمدزاده از این تغییرات جان سالم به در ببرد و تغییر وی در آینده ای دیگر رخ دهد. باید دید آیا رئیس جمهور متوجه ناکارآمدی شدید استاندار کنونی و عدم محبوبیت وی خواهد شد یا خیر.

انتهای پیام /

  • نویسنده : مالک آهنگ
  • منبع خبر : عصردنا