مختصری بر زندگینامه شهید مندنی رحیمی
مختصری بر زندگینامه شهید مندنی رحیمی
معلم شهید مندنی رحیمی در سال ۱۳۴۴ در روستای آرو گچساران متولد و در دوم اردیبهشت سال ۱۳۶۴ در کردستان به شهادت رسید.
به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، شهید رحیمی دوران تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش آرو با موفقیت پشت سرگذاشت و در همان روستا به دوره راهنمائی راه یافت.
بعد از پایان سال دوم راهنمائی عازم دهدشت شد و پس از اتمام دوره سه ساله راهنمائی با عشق و علاقه که به تعلیم وتربیت داشت ضمن شرکت و موفقیت در آزمون تربیت معلم در ۱۵ آبان ماه ۱۳۶۲ وارد تربیت معلم شهید رجائی گچساران شد.
جنگ تحمیلی و فرمان امام امت مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی مشوق ثبت نام او در بسیج سپاه پاسداران گچساران بود که ۶ اسفند سال ۶۲ پس از دوره آموزش نظامی راهی جبهه جنگ حق علیه باطل شد.
شهید رحیمی می‌گفت نباید امام را تنها گذاشت و معتقد بود که باید راه شهیدان را ادامه داد.
هر وقت که پدر و مادرش به او می‌گفتند، تو با درس خواندن می‌توانی در آینده معلم و خدمتگزاری برای جامعه ات باشی، ولی او در پاسخ می‌گفت: چطور می‌توانم درس بخوانم درحالی که صدام این جنایتکار قرن به دستور اربابانش به مملکت اسلامی ما تجاوز کرده است.
آری، او جبهه جنگ را تربیت معلمی می‌دانست که استادانش حضرت امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) و شاگردانش علی اکبر و علی اصغر (ع) هستند، بار‌ها به پدرش نوشته بود که “پدرجان ما امروز سرباز امام زمان (ع) هستیم و برای خدا می‌جنگیم و نباید ناراحت باشیم و به گفته امام که جوانان باید جبهه‌ها را گرم نگهدارند ما آنقدر به جبهه می‌رویم و می‌جنگیم تا شهید شویم.
پیامش این بود “ای امت مسلمان و‌ای محرومان مظلوم تاریخ و‌ای مسافران دنیا آگاه باشیدکه این کاروان که از هزار و ۴۰۰ سال پیش به حرکت درآمده و سرانجام به مقصد خود خواهند رسید و کاخ ظلم و ستم و استبداد را واژگون خواهندکرد، تا زمینه ظهور حضرت حجت، را فراهم آورند، تا آن ناجی بشریت جهان را از ظلمت و تاریکی نجات دهد و پرچم توحید را برفرازد و عدل و دادگری را بر جهان حاکم نماید.
شهید پس از بازگشت ازجبهه بعدازمدتی برای بار دوم در تاریخ یکم فروردین سال ۶۴ به جبهه عزیمت نمود و این بار به کردستان رفت.
شهید به مادرش گفته بودکه”درصحرای کردستان شهید خواهم شد و به شهیدان همیشه تاریخ خواهم پیوست. “
آری شهید مندنی رفتن و رسیدن را بر ماندن ترجیح داد و سرانجام ۲ اردیبهشت ۶۴ در مهاباد، کردستان به شهادت رسید.
پیکر مطهرش را در زادگاهش به خاک سپردند.
انتهای پیام
  • نویسنده : مالک آهنگ