فرماندار شهرستان کهگیلویه با اشاره به اینکه ظرفیت شهرستان در حوزه انتقال و توزیع است گفت: تمامی مناطق شهرستان از یک پست تغذیه میکند و این در مواقع بحران شهرستان را با مشکل مواجه میکند و با فرض خارج شدن این ایستگاه توزیع، امکان تداوم برقرسانی در شهرستان ممکن نیست.
وی با بیان اینکه توسعه و افزایش تعداد پست از ضرورتهای اولویتدار شهرستان است تصریح کرد: برای عبور از اوج بار در سال گذشته بسیار تلاش شد ولی با وجود کاستیهای بر جای مانده سال آینده قطعا با مشکل روبرو خواهیم شد.
موسوی ساماندهی پایههای چراغ برق مزاحم در معابر برای توسعه خدمات شهری و روستایی را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: شرکت برق در راستای توجه به حقوق شهروندی با اهتمام ویژهتری عمل کند.
همچنین انصاری معاونت مهندسی و برنامهریزی شرکت توزیع برق کهگیلویه وبویراحمد در این دیدار با اشاره به اینکه کیفیت خدمات و رضایت نسبی مردم از خدمات برق مهم و به بهبود زیر ساختها بستگی دارد ابراز امیدواری کرد با حمایت و پیگیری اولویتها در راستای تامین برق پایدار اقدام میشود.
وی ضمن ارائه گزارشی از تلاشهای دست اندرکاران شرکت توزیع برق عنوان کرد: در سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه برق کهگیلویه در توزیع، تعمیر و تعویض شبکه، نصب ترانس و غیره هزینه شده است.
انتهای پیام/