کیان دهرابپور در گفتوگو با شبکه سلامت با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد در سال ۸۹ راهاندازی شد، گفت: ۱۸ پروژه خیرساز توسط خیرین به نتیجه رسید و به کمک حوزه بهداشت و درمان استان آمد.
رئیس مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ پروژه در حال احداث است، اظهار داشت: یاسوج به عنوان پایتخت استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ زیرساختهای بهداشتی با کمبودهایی مواجه است که از همه خیرین در داخل و خارج کشور دعوت میکنیم برای سرمایهگذاری به این استان بیایند.
وی به پتانسیلهای بینظیر کهگیلویه و بویراحمد در گردشگری، منابع نفت، آب و …اشاره کرد و افزود: از این استان به عنوان یک استان توریسم درمان یاد میشود و در صورت فراهم شدن امکانات و تجهیزات میتواند مکان خوبی برای توریسم درمانی کشورهای حوزه خلیج فارس باشد.
دهرابپور با اشاره به اینکه با کمک خیرین در بخشهای دولتی و غیردولتی کارهای پیشگیرانه خوبی انجام شده است، بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا از اسفند تاکنون با همت خیرین خارج استان آزمایشگاه مولکولی برای تشخیص(PCR) بیماران کرونایی در استان راهاندازی شد، همچنین دستگاه سی.تی.اسکن در بیمارستان شهدای گمنام نصب شد و در آینده دستگاه ام.آر.آی هم نصب میشود.
رئیس مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کمکهای مومنانه از زمان آغاز بیماری کرونا گفت: با کمک مردم و همکاری سپاه، هلال احمر، کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی تهیه و توزیع بستههای غذایی و بهداشتی در دستور کار قرار گرفت که حوزه نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه علوم پزشکی فقط در یک وعده ۱۵ هزار بسته غذایی و ۵ هزار بسته بهداشتی توزیع کرد.
وی با بیان اینکه سپاه هم در یک وعده ۲۵ هزار بسته غذایی توزیع کرد، از همه خیرین داخل و خارج کشور برای حضور و سرمایهگذاری در استان دعوت کرد.