به گزارش خبر دیشموک، صفا حبیبی بخشدار دیشموک امروز در نشست کمیته برنامه ریزی در فرمانداری کهگیلویه که با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، از بی توجهی به دیشموک گلایه شدید کرد و گفت: نسبت به توزیع و تقسیم اعتبارات به رفع محرومیت دیشموک توجه نمی شود.
هرجایی دوست دارید اعتبار توزیعمیکنید/ به دیشموک توجه نمیشود/قطعی مکرر برق داریم/ مردم ازبیآبی رنج میبرند/برای پروژه گندمکار اعتبار اختصاص دهید/حقیقتا من از بی توجهی ومحرومیت دیشموک درد میکَشم/ برق دومداره دیشموک قلعهرئیسی باید راهاندازی شود
برچسب ها
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: فوری/ بیانیه جدید سپاه پاسداران/ مقتدرانه از امنیت ایران دفاع وتوطئه های دشمن را خنثی میکنیم
جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، بعد از ظهر امروز به میزبانی رئیسجمهور برگزار شد.
اهدای ۸سری جهیزیه به نوعروسان دیشموکی در روز ولادت امام اول شیعیان و سالگرد شهید سلیمانی+فیلم/عکس
اسماعیل معززی فرمانده حوزه مقاومت بسیج دیشموک در این خصوص گفت: بسیج در تمام صحنه ها حضور چشم گیری دارد و وظیفه خود داریم در کنار مردم باشیم و در همین بارندگی های اخیر توانستیم در کنار مردم قدم به قدم حرکت کنیم.
فوری/ بیانیه جدید سپاه پاسداران/ مقتدرانه از امنیت ایران دفاع وتوطئه های دشمن را خنثی میکنیم
قاسم سلیمانی و میلاد با سعادت امیرمؤمنان تاکید کرد: فرسایش قدرت سیاسی و امنیتی نظام سلطه و فروپاشی نظم آمریکایی در منطقه و جهان محصول اثر ماندگار این شهید و رزمندگان جبهه مقاومت است. ترامپ و نتانیاهوی خونخوار با ترور ناجوانمردانه این شهید نتوانستند قدرت ماورایی این شهید و راه و اثر ایشان را از بین ببرند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




