شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
پ
  • 24 شهریور 1402 - 9:56
روزهای اخیر:

شاهکار جدید سپاه پاسداران در خلیج فارس

شاهکار جدید سپاه پاسداران در خلیج فارس
شاهکار جدید سپاه پاسداران در خلیج فارس
در روزهای اخیر دو کشتی حامل ۱.۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی منطقه سوم سپاه ماهشهر توقیف شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ محمد شریف شیرعلی، جانشین فرمانده نیروی دریایی منطقه سوم سپاه پاسداران اظهار کرد: طی رصد اطلاعاتی نیروهای جان بر کف نیروی دریایی منطقه سوم سپاه پاسداران دو کشتی قاچاق سوخت توقیف شدند.

وی افزود : این عملیات در ۲ شبانه روز و با رصد اطلاعاتی و عملیاتی در آب‌های شمالی خلیج فارس به طول انجامید.

 

شیرعلی با بیان اینکه این دو کشتی حامل ۱.۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق بوده است، ادامه داد : این دو کشتی با پرچم پاناما با ۳۷ خدمه در حال خروج از کشور بود و خدمه آنها از کشورهای مختلف بودند.

انتهای پیام /

  • نویسنده : مالک آهنگ

برچسب ها

تقدیر امام جمعه موقت دیشموک از بخشدار/مدیران، التماس نوروزی خوب برای خدمت به مردم را رد می‌کنند 19 اردیبهشت 1404
خطبه های نماز جمعه دیشموک:

تقدیر امام جمعه موقت دیشموک از بخشدار/مدیران، التماس نوروزی خوب برای خدمت به مردم را رد می‌کنند

برای برخی مسئولان به دلیل عملکرد ضعیف، پرونده قضایی تشکیل شد هستند و پیگیری  ها تا سطح وزارت ادامه خواهد یافت.

مراکز پیش دبستانی ضمیمه مدارس دولتی دهدشت و سوق به مزایده گذاشته می شوند 18 اردیبهشت 1404
آموزش و پرورش دهدشت:

مراکز پیش دبستانی ضمیمه مدارس دولتی دهدشت و سوق به مزایده گذاشته می شوند

در راستای اجرای برنامه پروژه مهر و ساماندهی مراکز پیش دبستانی ضمیمه مدارس دولتی،مزایده فضای آموزشی(اتاقی که در مدارس در اختیار دارند) این مراکز برگزار خواهد شد.

شهردار دیشموک بر لزوم جذب اعتبارات ملی و رفع محرومیت منطقه تأکید کرد 16 اردیبهشت 1404
نشست شورای اداری:

شهردار دیشموک بر لزوم جذب اعتبارات ملی و رفع محرومیت منطقه تأکید کرد

این جلسه با تأکید بر لزوم سفر مسئولان ارشد کشوری به دیشموک برای درک مستقیم محرومیت ها و هماهنگی بیشتر بین استانداری، فرمانداری و دستگاه های اجرایی به پایان رسید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.