امام جمعه دهدشت با انتقاد تند از وضعیت اصناف: صنعت، معدن و تجارت به‌جای نظارت بر بازار، در میدان اصناف چه می‌کند؟
امام جمعه دهدشت با انتقاد تند از وضعیت اصناف: صنعت، معدن و تجارت به‌جای نظارت بر بازار، در میدان اصناف چه می‌کند؟
امام جمعه دهدشت با تأکید بر ضرورت تشدید نظارت بر بازار در شرایط جنگی، از وضعیت نابسامان اصناف در استان انتقاد کرد و گفت: وظیفه صنعت، معدن و تجارت، نظارت بر اتحادیه‌ها و اصناف است، نه انجام وظایف آن‌ها؛ اتحادیه‌ها باید مسئولیت قانونی خود را در مدیریت و نظارت بر بازار انجام دهند.

به گزارش پایگاه خبری خبر دیشموک از دهدشت؛  حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر، امام جمعه دهدشت، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به شرایط حساس کشور، سفر مقام‌های دفاعی و امنیتی عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه به تهران را حامل پیام‌های مهمی برای منطقه دانست و گفت : این تحولات نشان می‌دهد قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران به واقعیتی تبدیل شده که حتی شرکای امنیتی آمریکا نیز ناچارند آن را در محاسبات خود لحاظ کنند.

وی با بیان اینکه امنیت منطقه بدون حضور ایران قابل تحقق نیست، افزود: این سفرها نشان داد که تلاش آمریکا برای حذف ایران از معادلات منطقه‌ای نتیجه معکوس داشته و کشورهای مهم منطقه برای تأمین امنیت، ناگزیر از توجه به نقش جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه دهدشت در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی و وضعیت بازار، بر ضرورت نظارت جدی مسئولان بر قیمت‌ها و عملکرد اصناف تأکید کرد و گفت: مردم بصیر و مقاوم، انتظار نظارت مؤثر بر بازار را دارند. جنگ شرایط سختی ایجاد کرده است، اما همه گرانی‌ها را نمی‌توان به جنگ نسبت داد.

وحدانی‌فر با اشاره به تأمین کالاهای اساسی کشور در شرایط دشوار کنونی تصریح کرد: با وجود فشارهای دشمن، کالاهای مورد نیاز مردم در بازار موجود است و این موضوع جای قدردانی از تلاش‌های دولت، مسئولان و مجموعه‌های مرتبط را دارد؛ با این حال، وجود کالا نباید موجب نادیده گرفتن گرانی‌ها و فشار اقتصادی بر مردم شود.

وی در انتقادی صریح از عملکرد اتحادیه‌ها و اصناف استان اظهار کرد: وضعیت اصناف در استان نابسامان است و اتحادیه‌ها باید نظارت و مدیریت داشته باشند. اینکه صنعت، معدن و تجارت وظایف اتحادیه‌ها را انجام دهد، خطاست؛ وظیفه این مجموعه، نظارت بر اتحادیه‌ها و اصناف است.

امام جمعه دهدشت خطاب به مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان که در نماز جمعه حضور داشت، افزود: اینکه اصناف بی‌تفاوت باشند و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت به میدان بیاید و وظایف آن‌ها را انجام دهد، نشان‌دهنده انجام نشدن مسئولیت‌هاست. وظیفه شما نظارت، راهبرد، برنامه‌ریزی و تأمین امکانات است، نه اینکه جای اصناف را بگیرید.

وی با تأکید بر ضرورت اجرای قانون در حوزه بازار گفت: انتظار می‌رود مسئولان صنعت، معدن و تجارت به قانون عمل کنند و با نظارت جدی، زمینه ساماندهی بازار و انجام مسئولیت‌های قانونی اتحادیه‌ها را فراهم آورند.

وحدانی‌فر همچنین ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در ماه‌های گذشته برای نظارت بر بازار، بر لزوم تداوم این روند و حمایت از اقدامات مؤثر در راستای کنترل بازار تأکید کرد.

تأکید بر تقویت بسیج دانش‌آموزی

امام جمعه دهدشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته بسیج دانش‌آموزی، از نقش نوجوانان در دوران دفاع مقدس یاد کرد و گفت: در کنار شهید فهمیده، دانش‌آموزان بسیاری در جبهه‌های دفاع از کشور حضور داشتند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای نسل نوجوان ایران است.

وی بسیج دانش‌آموزی را یکی از الگوهای مهم تربیتی برای نوجوانان و جوانان دانست و از تلاش‌های مجموعه بسیج دانش‌آموزی و همکاری آموزش‌وپرورش قدردانی کرد.

تقدیر از راه‌اندازی نخستین پایگاه اورژانس بانوان استان

وحدانی‌فر در ادامه با اشاره به افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان کهگیلویه، این اقدام را ارزشمند و ضروری توصیف کرد.

وی اظهار کرد: حضور نیروهای تخصصی بانوان در مأموریت‌های اورژانسی، به‌ویژه در شرایط خاص، انتقال بیماران از مناطق دوردست و موارد مرتبط با زایمان، ضرورت دارد.

امام جمعه دهدشت ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت شهرستان، خواستار تقویت این ظرفیت و افزایش تعداد نیروهای اورژانس بانوان در سطح استان و کشور شد.

  • نویسنده : آرش اهنگ