صعود ۳۰۰ کوهنورد به ارتفاعات خائیز دهدشت؛ تجلیل از دارندگان نشان ملی سیمرغ
صعود ۳۰۰ کوهنورد به ارتفاعات خائیز دهدشت؛ تجلیل از دارندگان نشان ملی سیمرغ
همایش کوهنوردی با حضور حدود ۳۰۰ کوهنورد از شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، بویراحمد، سیسخت، ماهشهر، بهبهان و بوشهر در ارتفاعات خائیز دهدشت برگزار شد؛ در این همایش از چهار کوهنورد دارای نشان ملی سیمرغ و باشگاه برتر کوهنوردی شهرستان کهگیلویه تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری خبر دیشموک از دهدشت؛  همایش کوهنوردی به مناسبت هفته تربیت بدنی و روز کوهنورد، با حضور حدود ۳۰۰ کوهنورد از شهرستان‌های مختلف کشور در ارتفاعات خائیز دهدشت برگزار شد.

بلندگرا، مسئول هیئت کوهنوردی شهرستان کهگیلویه، هدف از برگزاری این همایش را گرامیداشت روز کوهنورد، ترویج فرهنگ ورزش و قدردانی از تلاش‌های کوهنوردان عنوان کرد.

در این همایش، یاد و خاطره دو کوهنورد فقید، قربان حسنی و حمید سعیدی، گرامی داشته شد.

همچنین از چهار کوهنورد دارای نشان ملی سیمرغ، شامل منصور چام، سجاد دانشی، علی آموس و آریا هدایت، تجلیل شد.

نشان سیمرغ به کوهنوردانی اعطا می‌شود که موفق به صعود به بلندترین قله‌های ۳۱ استان کشور شده باشند. قله قاش‌مستان دنا نیز بلندترین قله استان کهگیلویه و بویراحمد است.

در بخش دیگری از این همایش، باشگاه کوهنوردی آهنگ تندرستی دهدشت به‌دلیل برخورداری از شمار بیشتر ورزشکاران بیمه‌شده و برگزاری دوره‌های آموزشی رسمی فدراسیون کوهنوردی، به‌عنوان باشگاه برتر شهرستان معرفی و با اهدای کلنگ برف از آن تجلیل شد.

این همایش با هدف توسعه ورزش همگانی، ترویج فرهنگ کوهنوردی و پاسداشت تلاش‌های فعالان این رشته ورزشی برگزار شد.

 

  • نویسنده : آرش اهنگ