ویژه برنامه ۳۱ شهریور در دیشموک برگزار شد+فیلم/تصاویر
ویژه برنامه ۳۱ شهریور در دیشموک برگزار شد+فیلم/تصاویر
در مراسمی که به مناسبت تقارن آغاز سال تحصیلی و هفته دفاعاع مقدس برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین راوند و سرهنگ محمدیار خاضع بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در منطقه تأکید کردند.

به گزارش مالک آهنگ، خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ حجت الاسلام والمسلمین راوند در این مراسم با بیان اینکه «برخی ها درک ندارند که شهدا زنده اند و آنها عند ربهم یرزقون هستند»، بر ضرورت کار روی مبانی دینی دانش آموزان و تقویت استقامت دینی و معنوی آنان پافشاری کرد.

 

وی افزود: «باید روی مبانی دینی دانش آموزان کار کرد و استقامت دینی و معنوی آنها را تقویت نمود».

راوند با اشاره به نقش تفکر دفاع مقدس در موفقیت‌های مختلف خاطرنشان کرد: «هر جایی تفکر دفاع مقدس بود، موفقیت حاصل شد از کشتی تا جنگ تحمیلی».

پرچمداری عرصه تعلیم و تربیت در ترویج فرهنگ ایثار

 

سرهنگ محمدیار خاضع نیز در این آیین با اشاره به تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس، این اتفاق را فرصتی مناسب خواند و اظهار داشت: «پرچمداران عرصه تعلیم و تربیت الان سنگرداران و رسالت آنها ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است».

وی در ادامه با یادآوری روحیه ایثارگری رزمندگان در دوران دفاع مقدس بیان کرد: «در جنگ با عراق سیم خاردار و قمقمه آب و جیب خشاب نداشتیم ولی با تکیه خداوند متعال و حول محور عدالت در برابر ۳۶ کشور حامی مستقیم و ۸۰ کشور غیر مستقیم در مقابل صدام ایستادگی کنیم و یک وجب خاک ندهیم»

انتهای پیام _/

  • نویسنده : مالک آهنگ