اختصاص ۳۵ میلیارد ریال جهت تکمیل این ورزشگاه/موحد دست پر به چاروسا آمد
اختصاص ۳۵ میلیارد ریال جهت تکمیل این ورزشگاه/موحد دست پر به چاروسا آمد
حجت الاسلام موحد نماینده مردم در سفر به بخش چاروسا از پروژه‌ مهم ورزشگاه قلعه‌رئیسی بازدید و آخرین روند این پروژه را از نزدیک بررسی کردند.

به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک ؛ نماینده مردم کهگیلویه بزرگ گفت: یکی از مطالبات اصلی و مهم جوانان احداث این ورزشگاه بود که با تلاش های صورت گرفته انشاءالله به زودی افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه اعتبارات از محل های مختلفی مبالغی گرفته شد و آخرین اعتبار از محل آسیب های اجتماعی مبلغ ۳۵ میلیارد ریال جهت تکمیل این ورزشگاه اختصاص داده شد.

حجت الاسلام موحد افزود: وضعیت این ورزشگاه در سنوات گذشته قابل قبول نبود و امروز به مرحله ای رسید که یکی از بهترین و استاندارد ترین ورزشگاه های جنوب کشور است.

وی تصریح کرد: انشاءالله با تلاش های صورت گرفته این ورزشگاه بزودی افتتاح خواهد شد و جوانان از نعمت زیرساخت ورزشی مناسب برخوردار می شوند.

انتهای پیام _/

  • نویسنده : مالک آهنگ