✅در نشست بسیج، نیروی انتظامی، منابع طبیعی و بخشدار دیشموک عنوان شد:*
*بخشدار دیشموک: همه درقبال خودکشی ها مسوول هستیم/ همه نهادها، دستگاهها، ادارات و حتی مردم در بحث ممنوعیت برداشت جاشیر همکاری کنند*
*فرمانده حوزه مقاومت بسیج: تعامل در بین مسوولان دیشموک جهت رفع معارضات وجود ندارد/ جلسات امنیتی و فرهنگی جهت اسیب شناسی برای پیشگیری مسائلی از قبیل خودسوزی و خودکشی در دیشموک تشکیل نمی شود/ تعامل همه دستگاها و رایزنی با معتمدان در جهت رفع معارضات نفش بسزایی دارد/ برخورد با اشد مجازات و محکومیت متخلفان به زندان جوابگو نیست، ما باید با تعامل و تشکیل جلسات، اسیب شناسی و رفع معارضات از بروز حوادث جبران ناپذیر جلوگیری کنیم*
*رئیس شورای شهر دیشموک: منابع طبیعی برای رفع معارضات اقدام به ممیزی کردن و صدور پروانه برای مناطق دارای معارض کند*
*مسوول منابع طبیعی دیشموک: نیازمند تعامل همه دستگاهها و همکاری مردم هستیم*
صفا حبیبی بخشدار دیشموک ابتدا در این جلسه در واکنش به خودکشی دو دختر جوان کمتر از۲۴ ساعت در دیشموک؛ اظهار کرد: همه دستگاهها در قبال خودسوزی و خودکشی مسوول هستیم.
وی اضافه کرد: باید آسیب شناسی شود که دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.
حبیبی در ادامه به معارضات موجود برخی مناطق دیشموک اشاره و گفت: بنا بردستور قضایی و با همکاری نیروی انتظامی و بسیج و منابع طبیعی باید از درو جاشیر در مناطق دارای معارض جلوگیری شود.
حبیبی در این راستا از بسیج و نیروی انتظامی تقدیر و به کوچ عشایر اشاره کرد و گفت: درو جاشیر یک دغدغه برای مردم است.
حبیبی تصریح کرد: می طلبد همه دستگاها در بحث درو حاشیر در مناطق دارای معارض کمک کنند که مشکلی پیش نیاید.
علی کریمی مسوول منابع طبیعی دیشموک در این گفت: باتوجه به معارضات و شکایات مردمی؛ بنا بر دستور قضایی برداشت جاشیر از مناطق دارای معارض به کلی ممنوع است.
وی افزود: این کار از عهده منابع طبیعی به تنهایی خارج شد و باید همه دستگاهها کمک کنند تا از این موضوع جلوگیری شود.
جعفری رییس شورای شهر هم گفت: منابع طبیعی روند ممیزی را اجرا کند و پروانه ها صادر تا مشکلات کمتر شود.
وی با بیان اینکه، مکان های ممیزی به جاهایی گفته می شود که دارای پروانه و با مجوز محل چرای دام هستند، گفت: منابع طبیعی در این راستا گام بردارد تا معارضات کمتر یا به کلی رفع شود.
ستوان یکم پاسدار اسماعیل معززی فرمانده بسیج دیشموک هم در این جلسه به خودکشی دو دختر جوان در دیشموک اشاره و انتقاد کرد:
جلسات امنیتی طی یکسال گذشته در دیشموک برگزار نمی شود.
وی؛ حضور مسوولان دستگاه های مختلف بسیج، نیروی انتظامی و بخشداری جهت برگزاری جلسات امنیتی برای پیشگیری از مسائل امنیتی را ضروری عنوان و خواستار تفاهم و تعامل ادارات و دستگاههای مختلف شده است.
معززی با بیان اینکه در این راستا در دیشموک تعامل نیست، گفت: نیاز است برای بحث هایی از قبیل خودکشی و خودسوزی و معارضات مختلف جلساتی امنیتی و فرهنگی مذهبی در جهت پیشگیری برگزار شود.
وی؛ تعامل و مشورت با معتمدان در جهت رفع معارضات را لازم عنوان و اذعان کرد: اقدام به محکومیت زندان صرف، مشکلات را حل نمی کند و باید با جلسات و برنامه های مدون و از پیش طراحی شده، به کاهش اسیب های اجتماعی پرداخته و معارضات را حل کنیم.
معززی بیان کرد: ما نباید منتظر بمانیم تا اتفاقی بیافتد و با اشد مجازات متهمان را محکوم و جریمه کنیم و باید با تشکیل جلسات و ارائه راهکار؛ پیشگیری کنیم.
معززی به به اتفاقات ناگوار ناشی از معارضات برداشت جاشیر سالهای گذشته دیشموک اشاره و خاطرنشان کرد: همه دستگاهها با تعامل ویژه با کمک معتمدان و مردم پای کار بیایند و برای رفع معارضات گام بردارند.
فرمانده بسیج دیشموک با بیان اینکه؛ اگر ایستگاه منابع طبیعی زده شود بسیج می تواند با دستور از مقام مافوق و بعد از هماهنگی در حفاظت و حراست از این عرصه همکاری کند، گفت: بسیج بیش از پیش نیازمند حمایت از طرف دستگاه قضایی می باشد.
علی کریمی مسوول منابع طبیعی دیشموک در این باره گفت: نیازمند تعامل همه دستگاهها و همکاری مردم هستیم تا منطقه ای ارام در بحث منابع طبیعی و امنیت داشته باشیم
وی افزود: بنا به دستور مراجع قضایی مردم به هیچ وجه حق برداشت جاشیر از مناطق دارای معارض نخواهند داشت.
مسوولان نیروی انتظامی هم از امادگی همکاری جهت برقراری امنیت بصورت کامل خبر داد
✅مناطقی که برداشت جاشیر بنا به درخواست دستگاه قضا به دلیل معارضات، در آنها ممنوع شده است.
لرزو، مهمک، بردکر، دل افروز، اولون و مورخانی، نسه طاویس، منبل، بناری بهمئی
،کرنگ، بردسفید، چشمه پهن، تنگ سوخته، مورخانی، موردراز، کوه گر مورخانی، دوبند دل افروز، لیراب، سرتنگ لیراب، تپه نورالشهدا و سایر مناطقی که باید از طریق منابع طبیعی استعلام شود.