به گزارش خبر دیشموک ، حمزه محقق زاده به برپایی غرفه های گردشگری در دهدشت اشاره کرد و گفت: این غرفه ها با همکاری میراث فرهنگی و امور عشایر شهرستان در ورودی شهر دهدشت راه اندازی شد.
محقق زاده هدف از برپایی غرفه های گردشگری دهدشت را استقبال از گردشگران و معرفی ظرفیت های هنری، بومی و محلی شهرستان کهگیلویه عنوان کرد و افزود: این ده غرفه تا روز چهاردهم فروردین ماه برپا هستند.
وی به افزایش گردشگران در این ایام اشاره کرد و ادامه داد: میراث فرهنگی و گردشگری و امور عشایر کهگیلویه آمادگی پاسخگویی به مطالبات گردشگران و مسافران را دارد.
فرماندار کهگیلویه گفت: ما در شهرستان کهگیلویه در بخش های مختلف با برنامه های متنوع به استقبال نوروز رفتیم و آمادگی کامل برای پذیرایی گردشگران نوروزی را در دستور کار داریم.
برپایی غرفههای نوروزی در دهدشت
برچسب ها
امام جمعه قلعه رئیسی: امروز امنیت و آسایش کشور مرهون خون پاک شهداست
حجتالاسلام حیدرخواه خاطرنشان کرد: مشکلات روستایی که گلزار شهید در آن قرار دارد باید مورد توجه جدی مسئولان باشد و مردم انتظار دارند به احترام شهید، هیچگونه کمکاری در رفع مشکلات صورت نگیرد.
پیام روح الله اسفرم شهردار دیشموک به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی
هفتم مهرماه، روز آتشنشانی و ایمنی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت مقام والای انسانهایی است که در مسیر خطیر حفظ جان و مال مردم، بیهیچ چشمداشتی، ایثار و فداکاری را سرلوحه کار خویش قرار دادهاند. آتشنشانان عزیز، همواره در سختترین شرایط و خطرناکترین لحظات، با قلبی سرشار از عشق به مردم و روحیهای مملو از شجاعت، قدم به میدان نهاده و با جانفشانی خود، امنیت و آرامش را برای جامعه به ارمغان میآورند.
شهردار دیشموک از خطکشی ۱۶ هزار متر از خیابانهای شهر دیشموک خبر داد+تصاویر
این اقدام با هدف بهبود نظم ترافیکی و افزایش ایمنی شهروندان انجام شده است. شهردار دیشموک تأکید کرد که خطکشی خیابانها به عنوان یکی از اقدامات اساسی در مدیریت ترافیک شهری، به کاهش حوادث و تسهیل عبور و مرور کمک خواهد کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.