به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، عیسی شهامت افزود: استفاده از قارچهای کوهی در این فصل افزایش یافته و باید نکات لازم قبل از استفاده را رعایت کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه دو نوع قارچ وجود دارد، ادامه داد: این قارچها سمی و یا غیر سمی هستند که باید نوع آنها را قبل از مصرف شناخت و بعد استفاده کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از قارچهای سمی خطرناک است، گفت: استفاده از برخی قارچهای سمی میتواند موجب آسیب رساندن به سیستم گوارشی و کبد شده و حتی ایست قلبی را در پی داشته باشد.
شهامت با اشاره به اینکه قارچ خوراکی نیز میتواند سمی باشد، افزود: اگر حیوانی از کنار قارچهای سمی عبور کرده و باعث جابه جایی هاگ قارچ سمی به خوراکی شود میتواند خطرناک باشد لذا باید قبل از مصرف با آب گرم کاملا شستشو شود.
وی ادامه داد: شهروندان باید از خام خوری قارچها خودداری کنند.
انتهای پیام /
- نویسنده : مالک آهنگ