متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کپکهای خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو میشوند توضیحاتی داد که در ادامه میخوانید.
به گزارش خبر دیشموک، به نقل از همشهری آنلاین، گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کپکهای خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو میشوند توضیح داد: انواع کپکها و قارچهایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن میشوند میتوانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمان با بیان اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچها موادی هستند که در برخی میوههای رسیده مشاهده میشود، ادامه داد: زمانی که هلو را باز میکنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
وی افزود: معمولاً میوههایی که روی درخت دچار کپک زدگی میشوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکافهای عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپکها، قارچها و باکتریها هستند.
این میوهها را هرگز نخورید، سمی هستند
برچسب ها
قابل توجه مسئولان امر؛ فوری/تزریق ژل و بوتاکس و پیکرتراشی تلفات داد
پلمپ آرایشگاه های متخلفِ زنانه ی فعال در عرصه ژل و بوتاکس+جزئیات
لازم بذکر است؛ این اقدامات نیازمند مجوزهای خاص پزشکی است و اگر در آرایشگاه فاقد صلاحیت و مجوز قانونی انجام شود، قطعاً؛ خطرات جدی برای مراجعه کنندگان به دنبال خواهدداشت.
اتفاق مهم در دیشموک/ تقدیر مسئول ارشد استان از دو کارمند دیشموکی
مادر باردار۲۸ ساله دیشموکی در زایمان چهارم خود، نوزادش را در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به دنیا آورد.
فوری/تزریق ژل و بوتاکس و پیکرتراشی تلفات داد
یکی از شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی به دلیل عفونت ناشی از خدمات پزشکیزیبایی غیرقانونی در مراکز آرایشی و زیرزمینی فوت کرد، اما رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تاکنون واکنشی نشان نداده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.