به گزارش خبر دیشموک، خرما منبع غنی پتاسیم به شمار میرود؛ به طوریکه یک عدد خرما حاوی ۱۶۷ میلیگرم پتاسیم است.
این میزان پتاسیم در مقایسه با مواد غذایی دیگر بیشتر است. این مادهی معدنی به مدیریت فشار خون بالا کمک میکند.
مصرف ناکافی پتاسیم ممکن است منجر به سنگ کلیه شود. به مطالعات بیشتری دربارهی این خاصیت خرما نیاز است.
فیبر به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک میکند و اثرات سدیم را در رژیم غذایی خنثی کرده و به کاهش فشار خون کمک میکند.
منیزیم خرما عضلات قلب و رگهای خونی را ریلکس میکند و در نتیجه فشار خون را کاهش میدهد. برای نتیجهگیری در این زمینه به مطالعات بیشتری نیاز است.
انتهای پیام/