پنج شنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۵
https://cdn.imgurl.ir/uploads/k335667_IMG_20260601_071352_324.jpg
پ
  • 14 مهر 1400 - 18:35
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

شایان نادری: کارخانه قند یاسوج رسماً به مالکیت ستاد اجرایی فرمان امام درآمد

شایان نادری: کارخانه قند یاسوج رسماً به مالکیت ستاد اجرایی فرمان امام درآمد
شایان نادری: کارخانه قند یاسوج رسماً به مالکیت ستاد اجرایی فرمان امام درآمد
نادری بیان کرد: بعد از سفر آقای مخبر اکیپ‌های مختلفی جهت ارزیابی و راه اندازی از طرف ستاد اجرایی به استان اعزام شدند بررسی و برآورد لازم را انجام دادند که چه نواقصی در کارخانه وجود دارد و چه بازه زمانی برای راه اندازی لازم است.
شایان نادری مدیرکل ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تأیید این خبر، اظهار داشت: کارخانه قند یاسوج مادر صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد امروز رسماً به مالکیت این ستاد در آمد.
وی با بیان اینکه ۵۱ درصد سهام این کارخانه متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ه) است، گفت: پیرو سفر دکتر مخبر در سال ۹۹ به استان کهگیلویه و بویراحمد و در زمان وقوع زلزله سی سخت بازدیدی از کارخانه قند به همراه نماینده ولی فقیه و رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و معاونین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام داشتند.

وی گفت: آقای مخبر معتقد بود باید در سه حوزه مالی، حقوقی و فنی بررسی‌های لازم و جدی انجام شود تا بتوان بهترین تصمیم‌گیری را در خصوص کارخانه قند یاسوج داشته باشیم.

این مسئول  افزود: با توجه به این اتفاقات و چند سال تعطیلی و واگذاری انجام شده لازم بود که دقت جدی در این خصوص انجام شود و آقای مخبر نیز خود مجدانه خواستار پیگیری جدی و دقیق در این زمینه بود.

نادری بیان کرد: بعد از سفر آقای مخبر اکیپ‌های مختلفی جهت ارزیابی و راه اندازی از طرف ستاد اجرایی به استان اعزام شدند بررسی و برآورد لازم را انجام دادند که چه نواقصی در کارخانه وجود دارد و چه بازه زمانی برای راه اندازی لازم است.
وی گفت: مراحل به صورت دقیق و کارشناسانه انجام و مراحل قانونی صورت گرفت که هرچه زودتر کارخانه راه اندازی شود،  بسیاری از قطعات مستهلک خیلی از قطعات باید تعویض و بسیاری از قطعات نیز اکنون در کارخانه وجود ندارد که برآورد قیمت دقیق و سرمایه در گردش لازم انجام شده است.

این مسئول با بیان این که ۵۱ درصد سهام کارخانه قند توسط ستاد اجرایی خریداری خواهد شد افزود: در فاز اولیه بهسازی تجهیز و تعویض قطعات انجام و در فاز دوم راه اندازی کامل و تولید محصول از جمله قند و شکر و سایر فراورده‌ها  صورت خواهد گرفت.
نادری تاکید کرد: تمام تلاش ستاد در راستای حمایت از مردم و اشتغالزایی در کهگیلویه و بویراحمد است که در حوزه محرومیت زدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان در حوزه آب روستایی، راه، ساخت مسجد و مدرسه و حوزه سلامت و کارهای جهادی و زلزله سی سخت کارهای بسیار بزرگی انجام داده است.
وی گفت: در کارخانه قند یاسوج هم نهایت دقت را انجام خواهد داد تا اشتغال زایی و تولید به‌خوبی رونق گیرد زیرا این کارخانه نماد صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که مراحل قانونی آن انجام شده است.
بنا براین گزارش، ستاد اجرایی فرمان امام یکی از نهادهای خدماتی، تولیدی و صنعتی کشور به شمار می‌رود و معمولاً این نهاد در هر کجا حاضر شده موفق عمل کرده است.
انتهای پیام/

برچسب ها

درخشش فرهنگیان و دانش‌آموزان دیشموک در مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز 19 خرداد 1405
آموزش و پرورش دیشموک:

درخشش فرهنگیان و دانش‌آموزان دیشموک در مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز

فرهنگیان و دانش‌آموزان منطقه دیشموک در مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز با کسب چندین رتبه برتر خوش درخشیدند و تعدادی از آنان با کسب مقام اول، جواز حضور در مرحله کشوری این مسابقات را به دست آوردند.

صدور مجوز تأسیس دفتر نمایندگی هلال‌احمر در چاروسا 18 خرداد 1405
سید عادل رهبریان:

صدور مجوز تأسیس دفتر نمایندگی هلال‌احمر در چاروسا

سرپرست هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز تأسیس دفتر نمایندگی هلال‌احمر چاروسا صادر شد.

پیگیری شهرستان شدن دیشموک در مراحل پایانی اداری است 17 خرداد 1405
نشست شورای اداری:

پیگیری شهرستان شدن دیشموک در مراحل پایانی اداری است

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند ارتقای دیشموک به شهرستان گفت: مراحل اداری این موضوع در وزارت کشور پیگیری شده و پرونده آن پس از تأیید وزیر کشور برای طرح در هیئت دولت آماده شده است.

آپلود عکس

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.