کاهش ۹۰ دقیقه ای فاصله زمانی دیشموک به یاسوج /جاده دم رود ایوک با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال و پل رود سمه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد
کاهش ۹۰ دقیقه ای فاصله زمانی دیشموک به یاسوج /جاده دم رود ایوک با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال و پل رود سمه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد
موحد گفت:مسیر جاده زیرنا به راه روستایی امامزاده نورالدین عباس با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال، جاده دم رود ایوک با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال و پل رود سمه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شدند تا چرخ پیشرفت کهگیلویه تندتر بچرخد.

 

نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، لنده، چرام و بهمئی از کلنگ زنی ۳۸۰ میلیارد ریال پروژه در حوزه راهداری شهرستان کهگیلویه خبر داد.

حجت الاسلام سید محمد موحد با تاکید بر اینکه راه سازی نقش مهمی برای رسیدن به توسعه پایدار دارد، اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین ارکان زیربنایی کشورهای پیشرفته و درحال توسعه توجه به راه و راه‌ سازی است و این مهم در حوزه انتخابیه نیز به‌ جد در دستور کار مسئولان استانی و شهرستانی قرار دارد.

نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی افق توسعه حوزه انتخابیه در حوزه راه را امیدوار کننده برشمرد و گفت: در روز گذشته نزدیک به ۳۸۰ میلیارد ریال پروژه در حوزه راهداری شهرستان کهگیلویه کلنگ‌ زنی شد‌.

موحد با اشاره به اینکه با تلاش مجدانه مجموعه استانداری به ویژه حوزه معاونت عمرانی و شخص جناب حاجی زاده و راهداری ، بخش های چاروسا و دیشموک به محور پاتاوه _دهدشت متصل می شوند، بیان کرد: با اجرایی شدن این مهم نه تنها شاهد کاهش مسافت یک ساعت و نیمی در این مسیر هستیم بلکه رونق و پیشرفت را نیز در آینده در این منطقه خواهیم داشت.

وی با اشاره به افتتاح فاز نخست کمربندی سردار شهید سلیمانی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در شهر قلعه رئیسی، افزود: مسیر جاده زیرنا به راه روستایی امامزاده نورالدین عباس با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال، جاده دم رود ایوک با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال و پل رود سمه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شدند تا چرخ پیشرفت کهگیلویه تندتر بچرخد.

موحد همچنین از بهسازی و ایمن سازی محور تنگ چویل که یکی از خواسته های به حق مردم منطقه بود خبر داد و گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای این مهم در نظر گرفته شده است و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

وی با اشاره به اینکه کهگیلویه بزرگ از جمله مناطقی با ظرفیت بالا در زمینه گردشگری و نیز صنایع دستی است، عنوان کرد: به طور قطع توسعه گردشگری از جمله گردشگری روستایی، بوم گردی و… نیازمند توجه به شاخص راه است و با بهره برداری از محور پاتاوه_دهدشت آینده خوبی در انتظار توسعه گردشگری منطقه و شناسایی مناطق ناشناخته کهگیلویه بزرگ است و به تبع زمینه ایجاد اشتغال، رونق تولید و مهاجرت معکوس در منطقه فراهم می شود.