به گزارش خبر دیشموک، عبد العزیز موسوی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد دارای شرایط مطلوب توسعهی کشتهای مختلف است گفت: شهرستان کهگیلویه از لحاظ اقلیمی و آب و هوایی معتدل دارای استعدادهای خوبی در بخش زراعت، باغبانی، شیلات، منابع طبیعی و دامداری صرفه اقتصادی دارد.
وی افزود: یکی از کشتهای جدید در منطقه گیاه دارویی زعفران است که قابلیت توسعه دارد و یکی از انواع محصولات گیاهان دارویی است که می توان آن را توسعه داد.
سرپرست فرمانداری کهگیلویه با اشاره به اینکه اولین کشت زعفران روستای بیمنجگان از توابع شهر دهدشت استفاده شده است تصریح کرد: استعداد کشاورزی و گیاهان دارویی و گردشگری و بومگردی، فرهنگ سازی برای تغییر الگوی کشت در راستای اشتغالزایی روستاییان میتواند راهگشای مشکلات این منطقه باشد.
موسوی با تاکید بر نتیجه مطلوب از اولین کشت این محصول ادامه داد: این طرح آزمایشی در ۲ هکتار از مزارع شهریور ماه آغاز شده است انجام شده و پیش بینی می شود در هر هکتار از زمین های منطقه بطور متوسط ۵کیلوگرم زعفران برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه زعفران نیاز آبی کمی دارد و با توجه مشکل تنش کم ابی در شهرستان در زمان کم بارشی ها خاطرنشان کرد: پس از نتایج رضایت بخش از این کشت امیدوارم که این منطقه به قطب پرورش گیاهان دارویی تبدیل شود تا بتوانیم زمینهی رونق گردشگری را در منطقه فراهم کنیم.
انتهای پیام/