کاشت هزار اصله انواع نهال در سطح یک هکتار از عرصههای منابع طبیعی شهرستان بهمئی با حضور مسؤولان آغاز شد.
حکمت الله سنایی در حاشیه برگزاری این مراسم اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده قرار است تا پایان اسفند ماه امسال ۴۲ هکتار از عرصههای منابع طبیعی شهرستان بهمئی با ۴۳ نوع نهال انواع درختان جنگل کاری و احیاء شود.
فرماندار بهمئی با اشاره به اینکه طرح درختکاری با هدف احیاء جنگلها و حفظ منابع طبیعی اجرا میشود، اضافه کرد: برای اجرای این طرح بیش از ۱۰۰ نفر از دوستداران محیط زیست و طبیعت دوستان همکاری دارند.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح با توجه به خشکیدگی وسیع رویشگاههای جنگلی و مرتعی، چرای دام، سرشاخه زنی، تغییر اقلیم، خشکسالی و آتش سوزیهای تابستان گذشته ایجاد شده است.
این مسؤول گفت:از آغاز شروع به کار اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در این شهرستان تاکنون ۵۵۰ هکتار از عرصههای طبیعی بهمئی جنگل کاری و احیاء شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهمئی هم گفت: بیش از ۱۰ هزار اصله نهال در این طرح تا پایان اسفند در مراتع بهمئی غرس میشود.
مهدی نصیری با بیان اینکه در این طرح از گونههای جنگلی سازگار با منطقه مانند کنار، بلوط، زالزالک، گلابی وحشی، بنه، کهور و اُکالیپتوس غرس میشود، افزود: تاکنون چندین هکتار جنگل دست کاشت شامل بلوط، بادام، کنار و سایر گونههای سازگار با آب و هوا در بهمئی ایجاد شده است.
نصیری احیای جنگل ها، تلطیف هوا، کاهش آلودگیهای زیست محیطی و ایجاد محیطی مفرح را از مزایای اجرای این طرح برشمرد و افزود: این جنگلها با بذرپاشی، کپه کاری، نهال کاری و انواع عملیات بیولوژیک در نقاط مختلف ایجاد شده است.
وی گفت:تغییر اقلیم، خشکسالیهای پیاپی، بروز بیماریها و حمله آفات از جمله خشکیدگی بلوط و شیوع آفت برگخوار بلوط سبب کاهش و تنک شدن بخشی از جنگلهای بلوط در شهرستان بهمئی بود.
انتهای پیام/