چگونه میوه و سبزی سالم تری انتخاب کنیم؟
چگونه میوه و سبزی سالم تری انتخاب کنیم؟
امروزه اغلب محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کود‌ها و سموم شیمیایی تغذیه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، این محصولات طعم خوب و کیفیت بالا ندارد و نیترات موجود در آن‌ها می‌تواند موجب بروز انواع سرطان‌های گوارشی در مصرف‌کنندگان شود.

نیترات موجود در کود‌ها می‌تواند در همه انواع میوه و سبزی رسوخ کند. اما محصولاتی مثل پیاز، سیب‌زمینی و هویج که در دل خاک جای می‌گیرد، قابلیت جذب بیشتری دارد.

اغلب نفوذ ترکیبات نامطلوب کود‌ها در محصولاتی که در دل خاک رشد می‌کند، می‌تواند موجب بزرگ و سنگین شدن سبزی‌های غده‌ای شده و سود بیشتری را برای کشاورز به دنبال داشته باشد.

این سموم می‌تواند در انواع میوه و سبزی که به صورت بوته‌ای در سطح زمین رشد می‌کند و ارتفاع کمتری دارد نیز نفوذ کند. اما در مقابل میوه‌های درختی که ارتفاع بیشتری از زمین دارند، کمتر در معرض اثرات نامطلوب کود‌ها قرار دارند.

ذرات کود‌های شیمیایی وقتی به داخل میوه و سبزی راه پیدا می‌کند، با هیچ روشی از بین نمی‌رود. البته توصیه می‌شود برای کاهش سموم سطحی، میوه‌ها را قبل از مصرف با مواد ضدعفونی‌کننده بشوییم.

 

انتهای پیام /

  • نویسنده : مالک آهنگ