اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث جذب نشدن آهن میشوند و مقدار آنها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است. در همین زمینه افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند. همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه میشود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.
فاطمه شیرانی متخصص تغذیه اظهار کرد: اگر چای بر اثر کهنهدم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد، چای پررنگ یا کهنه میتواند موجب کمخونیهای شدید شده و برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند که توصیه میشود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.
او ادامه داد: بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن است.
متخصص تغذیه گفت: اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.
شیرانی تاکید کرد: عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوشهای گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه میشود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.
بلایی که مصرف چای کهنهدم بر سر انسان میآورد
برچسب ها
پیام استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پیامی ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران را گرامی داشت.
پیام فرماندار شهرستان کهگیلویه به مناسبت ۱۲ فروردين
فرماندار کهگیلویه با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت.
هشدار امام جمعه دیشموک به والدین/ فرزندان خود را از اینترنت دور کنید
حجت الاسلام راوند در ادامه خطبه های نماز عید فطر با بیان اینکه والدین فرزندان را رها کردند، متذکر شد: از والدین انتظار می رود نسبت به تربیت دینی فرزندان بیتوجه نباشند و در آموزش قرآن و معارف اسلامی کوتاهی نکنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.