امام جمعه دیشموک : جنگ نرم جدی است/ مردمِ اهل فکر و اندیشه نقشه دشمن را خنثی می کنند
امام جمعه دیشموک : جنگ نرم جدی است/ مردمِ اهل فکر و اندیشه نقشه دشمن را خنثی می کنند
حجت الاسلام راوند با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و همدلی در کشور و امت اسلامی، گفت: مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین میعادگاه درگیری برای وحدت مسلمانان حول نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر راوند با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم تبریز، اظهار داشت: دشمن با جنگ نرم به دنبال تضعیف اعتقادات جوانان است.

وی باتاکید بر هوشیاری جوانان و مردم برای مقابله با نقشه‌های دشمنان گفت: دشمن با راه اندازی جنگ نرم به دنبال تضعیف اعتقادات جوانان است.

 

راوند با بیان اینکه جنگ نرم دشمن جدی است و اوباش خیابانی و فضای مجازی و رسانه ای دنبال تخریب هستند، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری در عرصه جنگ نرم باید قوی‌تر برخورد کرد زیرا موثرتر از جنگ سخت است، لذا نباید تحت تاثیر حرف‌های رسانه‌های دشمن قرار گرفت.

ایشان در ادامه برنامه های دشمن برای فضای مجازی را ایجاد وحشت برای مردم خواند و بیان کرد: مردم اهل فکر و اندیشه و رسانه‌ ها تولید محتوا تا نقشه دشمن خنثی شود و با جهاد تبیین و بصریت افزایی میتوان نقشه های شوم دشمن را از بین برد.

خطیب جمعه دیشموک لغو پروازهای ایران به سمت لبنان را یک بهانه دانست و گفت : دولت لبنان با ترکیبی از فشارهای خارجی و غرب دنبال حذف مکتب و اندیشه جبهه مقاومت اسلامی است که شک نکنید موفق نخواهند شد.

حجت الاسلام راوند با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و همدلی در کشور و امت اسلامی، گفت: مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین میعادگاه درگیری برای وحدت مسلمانان حول نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم همه تلاش‌ها برای کمرنگ کردن شکوه این مراسم دنیا خواهد دید که نه تنها لبنان بلکه همه آزادگان دنیا در سرتاسر جهان در این روز شکوهی بزرگ برای تجلیل و احترام به این دو شهید عزیز خواهند آفرید.

راوند شهید سید حسن نصرالله را نماد شجاعت و استکبارستیزی دانست و گفت: ایشان در عمر پربرکت خود نشان دادند که می توان با توکل بر خدا و همراه کردن دلهای مردم در برابر سلطه جویان جهانی و ایادی استکبار با عزت و سربلندی ایستاد و یقین بدانید که خون وی امضای نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

امام جمعه دیشموک دهه اخر شعبان را مهم تلقی و گفت: دهه آخر ماه شعبان ايام حفظ بهداشت و غبارروبي و عطرافشاني مساجد است تا مسلمانان اين اماكن مقدس را براي استقبال از ضيافت الهي در ماه مبارك رمضان آماده كنند.

راوند نبود روحانی در منطقه را یک معضل و ضعف برشمرد و گفت : مساجد فراوانی در منطفه بدون امام جماعت هستند و عرصه های دیگری نیز وجود دارد که نیازمند حضور روحانی است، از این رو لازم است خانواده ها نسبت به این کمبود، احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند و فرزندان خود را به حوزه علمیه بفرستند.

خطیب جمعه دیشموک در پایان اتحاد ایل طیبی برای حذف رسومات غلط در  مراسمات را نمادی برای الگو پذیری در منطقه مطرح کرد و اذعان داشت : در مراسم جوان ناکام در شهر دیشموک از طرف خانواده بستانی،  حذف تیراندازی از مراسمات کلید خورد و این کار قشنگی بود که جای تقدیر دارد و انتظار می رود دیگر عزیزان در سراسر بخش با همین اندیشه مراسمات خود را برگزار نمایند.

انتهای پیام /

  • نویسنده : مالک آهنگ