سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹۸۰ مبتلای جدید به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته گفت: در شبانه روز قبل ۸۱تن از مبتلایان به کرونا در کشور جان باختند.
دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز( ۶ فروردین ۱۴۰۰) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۹۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۶۵ نفر از آنان بستری شدند.
به گفته وی مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۸۰۳ نفر رسید.
لاری تاکید کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۶۲ هزار و ۲۲۳ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۴۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: ۳۹۰۸ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
وی افزود: تاکنون ۱۲ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۹۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته وی در حال حاضر ۱۷ شهرستان قرمز و ۴۲ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت “از” و “به” شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
آمار کرونای کشور از زبان سخنگوی وزارت بهداشت در۶فروردین
برچسب ها
رتبه نخست شبکه دنا در پوشش اجتماعات در کشور
به واسطه انعکاس گسترده حضور پرشور مردم و تلاش شبانهروزی همکاران رسانهای، صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست کشور در پوشش اجتماعات مردمی را کسب کرد.
مساجد محور تحولات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و نظامی هستند
آیت الله حسینی گفت: مساجد در همه زمینهها، فوق العاده نقش راهبردی و بنیادین دارند.
ناوهای آمریکا به عاقبت پایگاههایشان دچار میشوند
فرمانده نیروی هوافضای در پاسخ به سنتکام نوشت: باضربات دردناک طولانی و دامنهدار، عملیاتهای دشمن را حتی اگر ضربتی و کوتاه باشند به فضل الهی پاسخ میدهیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.





