سفر یک‌روزه مدیرکل آموزش و پرورش استان به دیشموک: از دیدار با امام جمعه تا تقدیر از دانش‌آموز معلول موفق+فیلم
سفر یک‌روزه مدیرکل آموزش و پرورش استان به دیشموک: از دیدار با امام جمعه تا تقدیر از دانش‌آموز معلول موفق+فیلم
دکتر ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با امام جمعه دیشموک گفت : آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اجتماعی و فرهنگی، مجموعه‌ای بزرگ و تأثیرگذار است که برای تحقق اهداف خود نیازمند همراهی و همکاری دیگر نهادها، ادارات و سازمان‌هاست.

به گزارش مالک آهنگ، خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان به صورت سرزده به دیشموک سفر کرد و در این بازدید، فعالیت‌های متنوعی را انجام داد. ایشان ابتدا با یک دانش‌آموز معلول در حومه غربی دیدار کردند و از نزدیک با شرایط و نیازهای ایشان آشنا شدند.

در ادامه، مدیرکل به قرائت فاتحه برای معلم فرهیخته‌ای پرداخت که در این منطقه خدمت کرده بود و یاد و خاطره‌اش را گرامی داشت. سپس، دیداری با امام‌جمعه منطقه داشتند که در آن مسائل آموزشی و فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان، ایشان در جمع مجموعه آموزش و پرورش دیشموک شرکت کرده و به بررسی نقاط ضعف و قوت این نهاد پرداختند. این حضور سرزده نشان‌دهنده توجه ویژه مدیرکل به مسائل آموزشی و حمایت از جامعه فرهنگی در این منطقه است و می‌تواند به بهبود وضعیت آموزشی کمک شایانی کند.

 

در این سفر یک روزه دکتر ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با امام جمعه دیشموک گفت : آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اجتماعی و فرهنگی، مجموعه‌ای بزرگ و تأثیرگذار است که برای تحقق اهداف خود نیازمند همراهی و همکاری دیگر نهادها، ادارات و سازمان‌هاست.

وی افزود: این همکاری‌ها می‌تواند به بهبود کیفیت آموزش، ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه و همچنین فراهم کردن شرایط مناسب برای یادگیری و رشد دانش‌آموزان کمک کند.

رضایی در ادامه با بیان اینکه جامعه آموزش‌وپرورش بسیار عظیم است ، متذکر شد: برای اثبات نقش مؤثر این جامعه بزرگ ، لازم است که سایر نهادها، ادارات و سازمان‌ها نیز به این حوزه همراهی و همکاری و  توجه ویژه‌ای داشته باشند و با همدلی و همکاری، می‌توانیم آینده‌ای روشن‌تر برای نسل‌های آینده بسازیم و نقش آموزش و پرورش را در جامعه به نحو شایسته‌ای به اثبات برسانیم.

 

رئیس آموزش و پرورش دیشموک در این دیدار گفت : امام جمعه دیشموک همواره به عنوان یک همراه و همگام در کنار مدارس این منطقه حضور دارد و در حوزه پرورشی نیز به آموزش و پرورش کمک می‌کند. ایشان با درک عمیق از نیازهای آموزشی و تربیتی جامعه، نقش مؤثری در تقویت فرآیند تعلیم و تربیت ایفا می‌کنند.

وی افزود : روحانیون و طلاب منطقه نیز تحت ارشاد و تدبیر امام جمعه محترم، با انگیزه و تمام توان خود در راستای خدمت به منطقه فعالیت می‌کنند. این عزیزان در تمام نقاط به تقویت تعلیم و تربیت و رشد و شکوفایی حوزه پرورشی پرداخته و تلاش می‌کنند تا با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، به ارتقاء سطح آگاهی و مهارت‌های دانش‌آموزان کمک کنند.

جهانگیر اژدر در پایان اذعان داشت : این همکاری و همدلی بین نهادهای مذهبی و آموزشی، می‌تواند به ایجاد فضایی سالم و پرنشاط برای یادگیری و پرورش نسل جوان منجر شود و در نهایت به پیشرفت و توسعه جامعه کمک شایانی نماید.

حجت‌الاسلام والمسلمین راوند امام جمعه دیشموک در این دیدار اظهار داشت: توجه به دین در رأس امور آموزش و پرورش است.

حجت‌الاسلام والمسلمین راوند، امام جمعه دیشموک، با اشاره به دیدگاه مدیرکل آموزش و پرورش اظهار داشت: توجه به دین در رأس امورات قرار دارد و در حوزه آموزش و پرورش حرف اول را می‌زند.

وی تأکید کرد که مدیرکل و حتی وزیر محترم نیز به این موضوع نظر ویژه دارند و این توجه، نشان‌دهنده اهمیت دین در فرآیند آموزشی است.

امام جمعه دیشموک با قدردانی از زحمات مجموعه آموزش و پرورش گفت: این مجموعه زحمات زیادی می‌کشد و ما باید قدردان آنها باشیم.

وی همچنین به تیم آقای جهانگیر اژدر اشاره کرد و افزود که این تیم از مجموعه‌ای بسیار با انگیزه و توانمند در حال فعالیت هستند.

راوند فضای آموزشی منطقه را یک مسئله مهم خواند و بر ضرورت همراهی در این زمینه تأکید کرد.

وی اشاره کرد که در بخش های «خانه معلم، دارالقرآن و فضای آموزشی نیازمند همکاری هستیم.

راوند در ادامه گفت : منطقه در بخش فرزندآوری مقام اول را دارد. این امر نیازمند همکاری است تا فرزندان این منطقه از خدمات نظام بهره‌مند شوند.

امام جمعه دیشموک در پایان به اجرای برنامه «سه‌شنبه‌های دینی» اشاره کرد و گفت:این برنامه نیازمند همکاری است و برای توجه به نماز و دیگر امور دینی، مدارس باید برنامه‌ریزی کنند.

انتهای پیام _/

  • نویسنده : مالک آهنگ