اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث جذب نشدن آهن میشوند و مقدار آنها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است. در همین زمینه افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند. همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه میشود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.
فاطمه شیرانی متخصص تغذیه اظهار کرد: اگر چای بر اثر کهنهدم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد، چای پررنگ یا کهنه میتواند موجب کمخونیهای شدید شده و برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند که توصیه میشود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.
او ادامه داد: بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن است.
متخصص تغذیه گفت: اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.
شیرانی تاکید کرد: عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوشهای گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه میشود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.
بلایی که مصرف چای کهنهدم بر سر انسان میآورد
برچسب ها
فوری/ دو نفر از کارمندان شهرداری بازداشت شدند
رئیس کل دادگستری استان کردستان از دستگیری ۲ نفر از کارمندان شهرداری مریوان به اتهام اختلاس از طریق سندسازی مالی خبر داد.
فرزند کهگیلویه در مسیر پیشرفت/ مهرجو:رابطِ مجلس در استان کهگیلویه و بویر احمد
طی حکمی از طرف معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، ابراهیم مهر جو بعنوان رابط مجلس در استان کهگیلویه و بویر احمد منصوب شد.
انتقاده سازنده جواب داد/ مدیر کلی دیگر پای میز مذاکره با بخشدار چاروسا+جزئیات
مدیرکل کمیته امداد استان به بخش چاروسا سفر و مشکلات مددجویان بررسی شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.