نشست موحد و مسئولان استان با مدیران کشوری پیرامون مسائل کلان/ خدمت ادامه دارد
نشست موحد و مسئولان استان با مدیران کشوری پیرامون مسائل کلان/ خدمت ادامه دارد
در پی تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر سید محمد موحد، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، روند اخذ مجوزهای کمیسیون ماده ۲۳ برای پروژه‌های کلان و زیربنایی این حوزه انتخابیه وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شد.

به گزارش مالک آهنگ،خبرنگارپایگاه اطلاع رسانی خبردیشموک،حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر عیسی شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ،انتظام سهمگین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای و جمعی از مدیران ارشد استانی، در سازمان برنامه و بودجه کشور با «افشین برمکی» رئیس امور شورای اقتصاد و کمیسیون ماده ۲۳ دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، حجت‌الاسلام موحد با ارائه مستندات فنی، گزارش‌های کارشناسی و نتایج مناقصات برگزار شده، ضرورت تسریع در صدور مجوزهای حیاتی برای طرح‌های مهمی همچون سد مخزنی سرپری، بیمارستان‌های جدید دهدشت، چرام و لنده را با جدیت مطرح کرد.

در جریان این پیگیری‌ها، موحد و مدیران ارشد اجرایی استان دوشادوش هم برای دفاع از حقوق مردم کهگیلویه بزرگ و تحقق پروژه‌های حیاتی منطقه تلاش کردند.

سید محمد موحد در این نشست از مدیران سابق و فعلی (استانداران و فرمانداران سابق و فعلی، معاونین سابق و فعلی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی و رؤسای سازمان‌های برنامه و بودجه) تشکر ویژه نمود.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، حضور فعال و رایزنی‌های مؤثر موحد موجب شد فضای جلسه با رویکردی مثبت و نتایج امیدوارکننده همراه شود. انتظار می‌رود با تداوم این پیگیری‌ها و همراهی سایر ارکان مدیریتی استان، مجوزهای ماده ۲۳ برای عمده پروژه‌های شاخص کهگیلویه بزرگ در آینده نزدیک صادر گردد.

صدور این مجوزها، بستر لازم برای تخصیص اعتبارات ملی و آغاز مراحل اجرایی پروژه‌های کلان زیرساختی استان را فراهم خواهد کرد؛ اقدامی که نقطه عطفی در مسیر توسعه و ارتقای خدمات عمومی به مردم کهگیلویه بزرگ خواهد بود.

 

انتهای پیام _/

  • نویسنده : مالک آهنگ