به گزارش خبرنگار، وحید آهنگ مددکار پایگاه خدمات اجتماعی دیشموک اظهار کرد: قریب۳سال پیش به دلیل سقوط از خودرو یک پسرنوجوان مصدوم و دندان وی دچار شکستگی می شود.
آهنگ افزود: در بین خانواده های طرفین شکوائیه ای تنظیم نشد ولی مدتهاست که نگرانی هایی جزئی وجود داشت که شب گذشته با وساطت معتمدان وسلمان بینا سخنگوی شورای شهر و آقای رحیمی از فعالان اجتماعی بخش دیشموک، مسئله ختم به خیر و سازش صورت گرفته است.
کارشناس مددکار پایگاه خدمات اجتماعی دیشموک تصریح کرد: با تلاش و وساطت برادران معتمد آقایان بزرگ امید و خرمروز از معتمدان محلی منطقه و دیگر معتمدان منطقه روستای دلی و همچنین آقای بینا سخنگوی شورای شهر و جناب رحیمی تلاش شد تا طرفین با روحیه ی بخشش کامل نسبت به هم رضایت داشته باشند.
آهنگ با اشاره به وجود برخی معارضات و معضلات اجتماعی در منطقه، گفت: نقش امام جمعه، بخشدار و معتمدان محلی در حل مشکلات ناشی از اختلافات بسیار حائزاهمیت است.
مددکار پایگاه خدمات اجتماعی دیشموک بیان کرد: بایددر حل مشکلات و آسیب های اجتماعی در دیشموک از پتانسیل همه ی متنفذان،صاحب نظران و معتمدان و گروههای مختلف مردمی استفاده شود.
آهنگ خاطرنشان کرد: پایگاه خدمات اجتماعی دیشموک درمدت۴ماه فعالیت این مرکز، با همکاری امام جمعه، بخشدار،بسیج و نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، شوراهای شهر و روستا، دهیاران، بهورزان و حتی معتمدان و بزرگان کارهایی در جهت شناسایی و حتی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی انجام داده که در وقت مناسب ارائه گزارش می دهد.
وحید آهنگ به شناسایی موارد بحرانی در حوزه ی اعصاب و روان اشاره و ابراز امیدواری کرد: با یک روانشناس بالینی خبره و ممتاز رایزنی و قرار شد که با دعوت از یک روانپزشک در شهر دیشموک به درمان رایگان بیمارانی که نیاز به مراجعه به روانپزشک را دارند، پرداخته شود.
سلمان بینا سخنگوی شورای شهر دیشموک در نشست سازش این دو خانواده اظهار کرد: مردم با صداقت و بااصالت طایفه ی علاء الدینی؛ شیرزنان و دلیرمردان این دیار همواره حماسه آفرین تاریخ هستند.
بینا افزود: به خود می بالم که بهمئی هستم و در جمع ریش سفیدان و بزرگان ایلم افتخار نوکری مردم را دارم.
سخنگوی شورای شهر دیشموک و از معتمدان و فعالان اجتماعی بخش دیشموک در این نشست به اهمیت جایگاه بخشش در دین اسلام و جامعه پرداخت و گفت: تنها چیزی که در آخرت برای ما انسانها ارزش دارد، همین خوبی و صلح و صفا و صمیمیت در کنار همدیگر در این دنیا، است.
حجت الله بزرگ امید از متنفذین محلی منطقه که نقش بسیار زیادی در مصالحه طرفین داشت هم در این نشست خوستار سازش با رضایت طرفین شد و گفت: همه ی ما برادر هستیم و باید در مواقع خوب و بد کنار هم و با هم باشیم.
بزرگ امید از مردم خواست تلاش شود تا اختلافات از طریق محلی و با حضور معتمدان و متنفذان وحتی مددکاران و جوانان شایسته و دارای نفوذ در بین مردم، سازش شود.
در این نشست آقای خرمروز از معتمدان محلی هم خواستار صلح و سازش شد و گفت: بهترین راه برای برقراری دوستی و صمیمیت و صفای همیشگی، همین است که با هم کنار بیاییم.
در پایان با وساطت جمع حاضر طرفین به حل و فصل پرداخته و نسبت به هم رضایت داده و مسئله ختم به خیر شد.