اجتهادی رئیس امور عشایری کهگیلویه اظهار کرد: پروژه ی احداث بازگشایی ۸ کیلومتر جاده عشایری درغک به کوه سیاه سالیان دراز خواسته بحق مردم بوده است.
علی پور مدیرکل امور عشایری استان به آغاز عملیات احداث جاده عشایری درغک-کوه سیاه اشاره و گفت: از همکاران خود در امور عشایری از فرماندار و بخشدار دیشموک و امام جمعه که در این جلسه حضور دارد، قدردانی می کنم.
مجید علیپور مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: با احداث این جاده بیش از ۲۰ کیلومتر از طول مسیر ارتباطی روستای درغک به کوهسیاه کاهش یافته و مشکل ارتباطی بیش از ۳۵۰ خانوار عشایری بخش دیشموک حل میشود.
وی با اشاره به تحقق خواسته عشایر بهمئی سردسیر پس از گذشت ۳۵ سال، اظهار داشت: طول مسیر این جاده عشایری ۸ کیلومتر بوده و میزان اعتبار پروژه ۲ میلیارد تومان است.
وی عنوان کرد: با احداث این جاده بیش از ۲۰ کیلومتر از طول مسیر ارتباطی روستای درغک به کوهسیاه کاهش یافته و مشکل ارتباطی بیش از ۳۵۰ خانوار عشایری بخش دیشموک حل میشود.
علیپور با بیان اینکه برای اخذ مجوز احداث جاده عشایری درغک به کوهسیاه باید ۲۰۰ میلیون تومان به منابع طبیعی پرداخت شود، ادامه داد: هم اکنون عملیات احداث جاده عشایری بهصورت جهادی و با ماشینآلات امور عشایری شهرستان کهگیلویه آغاز شده و تا جایی که امکان داشته باشد ادامه میدهیم، چنانچه نیاز باشد بخشی از احداث جاده را به بخش خصوصی واگذار میکنیم.
وی با اشاره به پیشبینی مدت زمان احداث جاده عشایری درغک به کوهسیاه، گفت: مدت زمان لازم جهت بازگشایی این جاده را به مدت ۵ ماه پیشبینی کرده و چنانچه شرایط اقلیمی مهیا باشد امیدواریم در بازه زمانی کمتر از ۵ ماه جاده بازگشایی شود.
علیپور خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار پروژه از محل تملک داراییها و اعتبارات ارزش افزوده شهرستان کهگیلویه تأمین میشود.
اتابک فرماندار کهگیلویه هم تصریح کرد: خواسته ی بحق مردم دهستان درغک امروز افتتاح شده است.
فرماندار کهگیلویه از همه ی کسانی که کمک کردند تا این جاده افتتاح شود، تقدیر کرد.
حجت الاسلام شیخ علی اکبر راوند امام جمعه دیشموک در این مراسم اظهار کرد: اگر مسئولین ما کم کاری کنند، به دین مردم اسیب می رسد و شریعت از بین می رود.
راوند به افتتاح بازگشایی جاده عشایری درغک اشاره و خاطرنشان کرد: این کار خوبی است ولی صرف خط کشی و رها کردن پروژه ها؛ کار درستی نیست.
امام جمعه دیشموک به قطعی راه برخی روستاها از جمله سرتنگ لیراب اشاره و متذکر شد: جاده روستاهای پای پره، پای میل، پاتاوه رودسمه و سرتنگ لیراب در طول سال برای مدت زیادی قطع می شود که باید تدبیری اندیشیده شود.
راوند گفت: انتظار داریم که امور عشایر نگاه ویژه به بخش دیشموک شود .
امام جمعه دیشموک بیان کرد: اگر کارهای جهادی صورت بگیرد نتیجه خوبی گرفته می شود و مردم راضی هستند.
راوند اذعان کرد: محرومیت در بخش دیشموک زیاد است و امور عشایر تلاش کند تجهیزاتی جهت بازگشایی راه های روستایی دیشموک برای مدتی بصورت مستمر، مستقر کند.
امام جمعه دیشموک با اشاره به برخی خدمات ازجمله همین احداث بازگشایی جاده عشایر درغک دیشموک، گفتچنین کارهای خوبی مردم را از دین و نظام و انقلاب راضی نگه خواهد داشت و امیدوار می کند.
سرهنگ پیلارام از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به نمایندگی از مردم منطقه در این آیین با بیان اینکه، مردم عشایری از شما مسولان تشکر دارند، گفت: از نماینده تقدیر تشکر دارم که پیگیری مجدانه دارند.
وی افزود: از مدیرکل امور عشایر، مدیر امور عشایر شهرستان و فرماندار و بخشدار و امام جمعه و مدیرکل مابع طبیعی و مدیر منابع طبیعی بخش و شهرستان کهگیلویه و هم که در این راستا کمک کردند، قدردانی دارم.
پیلارام افزود: یک دستگاه لودر برای این جاده کافی نیست و بیشتر توجه کنید.
وی تصریح کرد: این جاده به واسطه اتصال مناطق بهمئی سردسیر و گرمسیر به جاده اتحاد تبدیل می شود.