به گزارش خبر دیشموک، استفاده از دمنوشهای گیاهی در میان راهکارهای درمانی و حمایتی موجود برای مقابله با اومیکرون، یکی از بهترین، موثرترین و ایمنترین روشهای کمک به حفظ سلامت کلی بدن به شمار میرود.
با توجه به شیوع شدید سویه امیکرون و ابتلای شمار زیادی از مردم به این بیماری، لزوم تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه بهتر با ویروس بیش از گذشته احساس میشود. در میان راهکارهای درمانی و حمایتی موجود، استفاده از دمنوشهای گیاهی یکی از بهترین، موثرترین و ایمنترین روشهای کمک به حفظ سلامت کلی بدن به شمار میرود. دمنوش زردچوبه زنجبیل یک داروی طبیعی است که تنها با چندین ماده اولیه ساده و ظرف مدت زمانی کوتاه آماده میشود.
درست مانند زنجبیل، زردچوبه نیز دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و در نتیجه فواید ضد التهابی قوی است. پزشکان و متخصصین تغذیه معتقد هستند که زردچوبه به پاکسازی کبد، تقویت سیستم ایمنی و همچنین هضم غذا کمک میکند. از این رو در چنین روزهایی که تقریبا همه اطرافیان ما بیمار هستند، یک فنجان چای زنجبیل زردچوبه به عنوان داروی طبیعی بدن وارد عمل میشود.
این دمنوش حاوی ترکیبات بینظیری است. برای نمونه زنجبیل خود بخشی از سبک زندگی است که در سراسر دنیا محبوبیت فراوانی دارد. این گیاه باستانی در قالب چای یخ زنجبیل و یا لیموناد زنجبیل نیز طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
ترکیبات مورد نیاز برای دمنوش زردچوبه زنجبیل
لیست مواد تشکیل دهنده دمنوش زنجبیل و زردچوبه بسیار کوتاه است. تنها چیزی که نیاز داریم زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، تکههای لیموی تازه، عسل (به صورت اختیاری) و آب است. البته یکسری افزودنیها نیز وجود دارند که در صورت تمایل میتوانید از آنها استفاده کنید:
– فلفل سیاه و روغن: یکی از مهمترین اجزای مفید زردچوبه کورکومین نام دارد. متأسفانه بدن ما نمیتواند این ترکیب را به طور کامل جذب کند. اینجاست که فلفل سیاه از راه رسیده و به یاری مان میآید. یکی از اجزای فعال فلفل سیاه یعنی پیپرین به بهینه سازی جذب کورکومین کمک میکند و سبب میشود که قادر به استفاده حداکثری از مزایای فوق العاده آن باشیم.
علاوه بر این کورکومین محلول در روغن است. به این معنی که به منظور بهره مندی از پتانسیل کامل آن باید با یک حامل روغنی تعامل داشته باشد و وارد بدن شود. در حالی که افزودن فلفل سیاه و روغن اختیاری است، یک پیمانه فلفل سیاه و یکچهارم قاشق چایخوری روغن (هر نوع روغنی از جمله نارگیل، آووکادو، هسته انگور و غیره) به شما کمک میکند تا از فواید زردچوبه نهایت لذت را ببرید.
همچنین باید توجه داشت که بیشترین تاثیر ممکن به دنبال مصرف زنجبیل و زردچوبه تازه حاصل میشود. اما اگر به اینها دسترسی نداشتید، پودر خشک شده نیز قابل جایگزینی خواهد بود.
طرز تهیه دمنوش زردچوبه زنجبیل
تنها کاری که باید انجام دهید این است که زنجبیل و زردچوبه خرد شده را در یک قابلمه کوچک بریزید، چند تکه لیمو به آن اضافه کنید، روی آنها را با آب بپوشانید و اجازه دهید که بجوشند. پس از جوش آمدن، ترکیب به دست آمده را از صافی رد کنید و با یک تکه لیمو سرو کنید.
مقدار زنجبیل و زردچوبهای که استفاده میکنید کاملا به علاقه شما بستگی دارد. اگر طعم قویتر را ترجیح میدهید، مواد اولیه بیشتری اضافه کنید و بالعکس. همچنین برخی از افراد به این دمنوش عسل اضافه میکنند تا مزه شیرینی طبیعی داشته باشند. اگر شما هم طرفداران طعم شیرین هستید، عسل را فراموش نکنید.
– ریشه زردچوبه را به قطعات کوچک برش دهید.
– ریشه زنجبیل را به قطعات کوچک برش دهید.
– سه یا چهار برش لیمو اضافه کنید.
– مقدار کمی فلفل سیاه آماده کنید.
– افزودن عسل اختیاری است.
– یکچهارم قاشق چایخوری روغن نارگیل یا هر روغن دیگری در صورت تمایل افزوده شود.
– ۴ فنجان آب مورد نیاز است.
- نویسنده : وحید آهنگ