به گزارش خبر دیشموک ، به نقل از خبرگزاری فارس، سال ۱۳۸۸ خون پاکمردی مجاهد و پرتلاش که خود و زندگیاش را وقف محرومیتزدایی از سیستان و بلوچستان کرده بود، در این منطقه که سنگر و خانه اول او شده بود به دست دشمنانی که وحدت و اتحاد مردم این خطه از ایران اسلامی را نشانه گرفته بودند بر زمین ریخت و خون پاک شهیدان اهل سنت و تشیع با هم آمیخته شد تا وحدت و اتحاد شیعه و سنی در این منطقه بیش از پیش محکمتر و عمیقتر شود.
مشارکت بومی در تامین امنیت از تدابیر شهید شوشتری بود
حاج محمد شاهوزهی، یکی از سران طوایف سیستان وبلوچستان با بیان اینکه استکبار جهانی طاقت دیدن وحدت مردم استان و سایر مسلمانان جهان را ندارد، گفت: شهید شوشتری مسیح بلوچستان نقش بسزایی در وحدت مردم و افزایش اعتماد متقابل نظام و مردم در منطقه داشت.
وی افزود: خدمات و تلاش گسترده درجهت رفع محرومیت از چهره استان و همچنین شرکت مردم در فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و مهمتر از همه بومی کردن امنیت ازجمله اقدامات شاخص این شهید والا مقام بود.
این سرطایفه با تاکید بر اینکه حضور مداوم و مستمر شهید شوشتری در بین مردم و در مناطق مرزی منجربه تقویت دلگرمی مردم به خدمات ارائه شده از سوی نظام و انقلاب شد، گفت: این شهید والا مقام با حضور میان اقشار مختلف مردم به ویژه قبایل و طوایف با آنها ارتباط صمیمی و دوستانه برقرار کرده و با مشارکت آنها امنیت پایدار را در منطقه حکم فرما کرد.
شاهوزهی خاطر نشان کرد: رفع محرومیت از چهره استان و دغدغه معیشت مردم همواره در اولویت کار ایشان بود به نحوی که بیشترین توان خود را صرف حل مسائل اقتصادی و فرهنگی در منطقه جنوب شرق کشور کرد.
وحدت شیعه و سنی ثمره خون شهیدان است
حاج عبدالنبی کرد، یکی از سران طوایف در منطقه مرزی میرجاوه_تمین با بیان اینکه وحدت شیعه و سنی خاری در چشم دشمنان است، بیان کرد: سردار رشید اسلام شهیدنور علی شوشتری سالها در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلاش و کوشش کرد و فرماندهی مناطق مختلفی از جمله کردستان، آذربایجان وسیستان و بلوچستان را برعهده داشت.
وی با بیان اینکه شهید شوشتری جان خود را تقدیم کرد تا پایه های وحدت استحکام یاید، افزود: وی افتخار همرزمی شهیدان بزرگواری همچون شهید باکری و شهید برونسی را در کارنامه زرین خود دارد در اکثر عملیاتها در دفاع مقدس با مسئولیت های مختلف به ویژه فرماندهی محورهای عملیاتی حضوری فعال داشت.
کرد با بیان اینکه افتخار جانبازی برگ زرین دیگری در کتاب زندگی سردار شوشتری است، گفت: از اوایل سال ۸۸ فرماندهی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور بر عهده این شهید والا مقام واگذار شد که توانست با تلاش و مجاهدت خستگی ناپذیر خود، اتحاد بین طوایف شیعه و سنی در سیستان وبلوچستان را تقویت و ماندگار کند.
وی تصریح کرد: راه و سنگر این شهدا که برای خدمت به مردم جان خویش را فدا کردند، هیچگاه خالی نخواهد شد.
این سر طایفه با بیان اینکه خادمی در بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) یکی دیگر از افتخارات شهید شوشتری است، ادامه داد: یکی از آرزوهای ایشان در جمع همرزمانشان شهادت بود به گونه ای که بارها اعلام کرده بود ” آرزو دارم در میدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلم در راه خدا تکه تکه شود”.
کرد اذعان کرد: مزد مجاهدت و رشادت های وی باعث شد تا حین برگزاری همایش وحدت سران طوایف در استان سیستان و بلوچستان در اقدامی تروریستی به فیض شهادت نائل شود، در این حادثه خون شیعه و سنی باهم درآمیخت تا گواهی بر وحدت و یکدلی آنان باشد.
مهمترین ثمره خون شهدا، وجود امنیت پایدار است
سردار محمد اکبر نوتی زهی یکی دیگر از سران طوایف با بیان اینکه هفته وحدت بر محور پیامبر وحدت آفرین و ولادت خجسته او شکل گرفته است، گفت: نگاه هفته وحدت، نگاهی وحدت آفرین در همه مشترکات موجود در جهان اسلام و مسلمانان است، نگاهی که به تعبیر امام علی(ع) موجب می شود تا دست قدرت و توانای پروردگار در جمعیت و جماعت اسلام تجلی کند.
وی با بیان اینکه وحدت و اتحاد مسلمانان عاملی در خثی سازی نقشه شوم استکبار جهانی است، گفت: حضرت امام خمینی (ره) با نامگذاری ایام ولادت رسول الله (ص) به روایت اهل سنت و جهان اسلام را متوجه بنیادیترین اصل اسلام یعنی اتحاد کرد.
این سرطایفه با بیان اینکه مهمترین ثمره خون شهدا، وجود امنیت پایدار است، خاطر نشان کرد: امروز وحدت بین شیعه و سنی ثمره خون شهیدان است که باید همه قدردان و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
انتهای پیام/
- نویسنده : حیات لایقی