بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۱۹۸ تن در کشور به دلیل کرونا جان باختند و ۸هزار و ۸۷۶ مبتلای جدید نیز شناسایی شدند.
به گزارش کبنا، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون سه میلیون و ۴۹۴ هزار و ۱۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۵۱۵ هزار و ۹۰۸ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴ میلیون و ۱۰ هزار و ۵۳ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۹ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۸۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۱۵۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۰۲ هزار و ۹۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۹ هزار و ۹۳۹ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۴۴۱ هزار و ۵۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
چهار هزار و ۲۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۱۹ میلیون و ۸۱۴ هزار و ۴۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۱۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۲۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
شناسایی ۸۸۷۶ مبتلای جدید کرونا در کشور / ۱۹۸ تن دیگر جان باختند
برچسب ها
نماینده مردم کهگیلویه در مجلس: تأکید موحد بر کلید خوردن فوری پروژه بیمارستان جدید دهدشت؛ اختصاص ۷۰ میلیارد تومان اعتبار
انتظامی و حوادث: سرباز فراریها معاف نشدند
امنیتی و دفاعی : امیر سرتیپ اکرمینیا: ارتش کاملا آماده است
تأکید موحد بر کلید خوردن فوری پروژه بیمارستان جدید دهدشت؛ اختصاص ۷۰ میلیارد تومان اعتبار
تأکید موحد با تأکید بر اهمیت دسترسی به خدمات درمانی پیشرفته در منطقه، خواستار آغاز بیدرنگ عملیات اجرایی احداث بیمارستان جدید دهدشت شد. در همین راستا، مبلغ ۷۰ میلیارد تومان به عنوان اعتبار مستقیم برای پیشبرد این پروژه عمرانی تخصیص یافته است تا روند ساخت و تجهیز این مرکز در کوتاهترین زمان ممکن تسریع شود.
سرباز فراریها معاف نشدند
سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره معافیت سربازان فراری شایعه است.
امیر سرتیپ اکرمینیا: ارتش کاملا آماده است
سخنگوی ارتش با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد، گفت: این نهاد با نوسازی سامانههای آسیبدیده، ورود تجهیزات جدید و تكیه بر توان داخلی، بی وقفه مسیر افزایش آمادگی عملیاتی را دنبال میكند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.





