به گزارش خبر دیشموک، این روزها با یک مشکل مواجه شده مشکلی که دیگران از بیرون کهگیلویه و بویراحمد به آن دامن میزنند و اجازه نمیدهند که استان از حداقلهای موجود و داشتههای درون خود و آب مورد نیاز که در داخل همین استان تولید می شود استفاده کند.
محض اطلاع اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد سرمنشا ۱۰ درصد از روان آبهای کشور است اما در تخصیص ها کمترین بهره را از این روان آب ها دارد و به عبارتی استان کهگیلویه و بویراحمد که استانی آب خیز در ایران به شمار می رود و جز دو تا سه استان اول کشور به شمار میرود خود در بی آبی می سازد و میسوزد و این روزها دردی بالاتر از این نیست که دیگران اجازه استفاده از این نعمت الهی را به مردم کهگیلویه و بویراحمد نمیدهند.
در ماههای اخیر بعد از اینکه عدهای عامدانه علیه سد تنگ سرخ یاسوج مطالبی را در فضای مجازی مطرح میکردند تا مبادا این سد ساخته شود این روزها به جان سد چمشیر افتادهاند سدی که میلیاردها میلیارد تومان برای آن هزینه شده و اکنون که در مرحله آبگیری قرار دارد عدهای برای رسیدن به منافع شخصی و گروهی خود این سد را هدف قرار دادهاند و هر روز موضوعی را بهانه می کنند.
یکی از بهانه های آنها موضوع عشایر اطراف سد چمشیر است که عدهای دایه دلسوزتر از مادر برای این عشایر شدهاند و در فضاهای مختلف به خصوص در فضای مجازی برای عشایر اشک تمساح میریزند.
در همین خصوص به سراغ آذرفر مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد رفتیم تا از او در خصوص چنین موضوعی سوال کنیم که آیا با ساختن سد چمشیر آسیبی به عشایر این منطقه می رسد که آذرفر در پاسخ به سوال خبرنگار فارس با ابراز تاسف از چنین موضوعاتی که در فضای مجازی مطرح میشود و به غیر از کذب و شایعه صحت دارد گفت: در اطراف سد چمشیر تنها چند خانواده عشایری زندگی می کنند که آنها هم هیچ مشکلی ندارند مسئولان سد تا کنون هزینه مرتع را به چند خانوار عشایری آن نقطه پرداخت کردهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه به اندازه انگشتان یک دست خانواده عشایری در آن منطقه باقی می ماند و ما به جای آن مراتع در نقطه ای دیگر در همان نزدیکی مرتع در اختیارشان قرار میدهیم یادآور شد: معلوم نیست که با چه هدفی به دنبال طرح چنین موضوعاتی هستند در حالی که با آبگیری سد چمشیر نه تنها آسیبی به عشایر نمیرسد ما خدمات بیشتری هم به آنها ارائه میدهیم و مراتع نیز در اختیار این تعداد انگشتشمار خانواده قرار خواهیم داد و از مزایای سد نیز استفاده خواهند برد.
آذرفر گفت: عشایر اطراف در آینده و با راه اندازی سد چمشیر می توانند از مزایای آب شرب و آب پایدار برای گوسفندان و احشام خود استفاده کنند و استفاده های بیشتر و بهتری نیز از این سد داشته باشند.
انتهای پیام/