به گزارش خبر دیشموک، در گذشته از سیر برای مقابله با عفونتهای ویروسی، باکتریایی و قارچی استفاده شده است. برخی از بیماریهای پوستی مثل زگیل و گزش حشرات ممکن است به روغن سیر یا یک پر از سیر خام پاسخ دهند.
به گزارش کبنا به نقل از جوان آنلاین، در گذشته از سیر برای مقابله با عفونتهای ویروسی، باکتریایی و قارچی استفاده شده است.
برخی از بیماریهای پوستی مثل زگیل و گزش حشرات ممکن است به روغن سیر یا یک پر از سیر خام پاسخ دهند.
معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن
سیر یکی از قدیمیترین گیاهان در دنیاست و یک گیاه چندساله و دایمی است که به خانواده Liliaceae تعلق دارد.
دیگر اعضای این خانواده شامل پیاز، تره فرنگی، تره و موسیر هستند.
این گیاهان بواسطه عطر و بوی تند و طعم متمایزشان با یکدیگر متفاوت هستند.
خواص سیر بسیار فراوان است که در این مقاله به بررسی برخی از آنها میپردازیم.
سیر حاوی ترکیباتی با خواص درمانی است
بیشتر ادعاها درمورد خاصیت درمانی سیر مربوط به وجود یک ترکیب فعال بنام آلیسین است. این ترکیب حاوی سولفور، بوی تند و مزه متمایزی را به سیر میدهد.
در هنگام آشپزی و پخت و پز، خرد کردن یا رنده کردن سیر باعث تولید آلیسین میشود، اما حرارت دادن سیر ممکن است برخی از خواص درمانی آن را از بین ببرد که بهتر است سیر را در مرحله آخر پخت به موادغذایی اضافه کنیم.
سیر میتواند خطر حملات قلبی را کاهش دهد
بیشتر تحقیقات روی قابلیت سیر در کاهش خطر حملات قلبی و کمک به مدیریت سطح کلسترول متمرکز شده اند.
مطالعات متعدد نشان میدهند که سیر باعث میشود پلاکتها (سلولهای دخیل در انعقاد خون) کمتر بهم بچسبند و روی دیوارههای شریانی انباشته و جمع شوند.
این بدین معناست که سیر همانند یک ماده ضدانعقاد عمل میکند و از این طریق، خطر حملات قلبی را کاهش میدهد.
سیر میتواند فشار خون را از طریق گشاد کردن رگهای خونی پایین بیاورد و به جریان خون اجازه میدهد تا براحتی و آزادانه حرکت کند.
سیر خاصیت ضدسرطانی دارد
ترکیبات سولفور در سیر برای جلوگیری از تشکیل سلولهای سرطانی و مسدود کردن تومورها مورد مطالعه قرار گرفته است.
بیشتر شواهد درباره رابطه سیر با سرطان کولون، پروستات، مری و کلیه از نوع مشاهدهای بوده و فقط تعداد کمی از افراد در این مطالعات شرکت کرده اند.
درنتیجه تاثیر سیر در رابطه با سرطان نامشخص بوده و مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
سیر خواص آنتی میکروبیال و ضدقارچی دارد
در گذشته از سیر برای مقابله با عفونتهای ویروسی، باکتریایی و قارچی استفاده شده است.
برخی از بیماریهای پوستی مثل زگیل و گزش حشرات ممکن است به روغن سیر یا یک پر از سیر خام پاسخ دهند.
سیر میتواند سلامت استخوان را حفظ کند
مطالعات حیوانی نشان میدهند که سیر ممکن است تحلیل رفتن استخوان را بواسطه افزایش سطح استروژن در جوندگان ماده به حداقل برساند.
یک مطالعه روی زنان یائسه نشان داد که مصرف یک دوز از عصاره سیر خشک (معادل ۲ گرم سیر خام) همین اثر را دارد.
همچنین مطالعات نشان میدهند که مصرف سیر میتواند باعث تسکین علایم التهابی استئوآرتریت شود.
انتهای پیام/