سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴
پ
  • 28 فروردین 1402 - 23:11
به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی:

محفل «انس با قرآن» در دیشموک برگزار شد+تصاویر

محفل «انس با قرآن» در دیشموک برگزار شد+تصاویر
محفل «انس با قرآن» در دیشموک برگزار شد+تصاویر
به مناسبت ماه مبارک رمضان ، محفل انس با قرآن در دیشموک برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک،  به مناسبت ماه مبارک رمضان و ایام قدر محفل انس با قرآن در مصلی امام خمینی (ره) شهر دیشموک  برگزار شد.

در این محفل که با حضور قاریان برجسته استانی، کشوری،  دانش آموزان، مردم و مسئولان و با همکاری ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه و استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. عبدالکریم عبودی رئیس ارشاد شهرستان کهگیلویه ، ماه مبارک رمضان و شبهای قدر را فرصتی برای خودسازی دانست و گفت: ماه مبارک رمضان و لیالی قدر فرصتی برای خودسازی و راهی برای تکامل است و باید از این فرصت به بهترین نحو برای طلب بخشش و آمرزش گناهان از خداوند، و کسب فضایل معنوی و روحی استفاده کرد.

وی افزود: قرآن صراط مستقیم و تضمین کننده هدایت بشریت و تکامل انسان بدون ورود قرآن به زندگی معنا پیدا نمی‌کند.

وی  بیان کرد: قرآن بهترین ابزار برای به حرکت در آوردن یک جامعه مسلمان است و برگشتن به قرآن فقط تلاوت و حفظ آن نیست بلکه تلاوت و حفظ قرآن، مقدمه فهم و عمل است.

رئیس ارشاد شهرستان کهگیلویه با اشاره به تلاش دشمن برای انحراف جوانان و نوجوانان گفت : بهترین راه مقابله و شکست دشمنان در این زمینه گرایش همه به سمت قرآن می باشد که امروز نوجوانان و جوانان در دیشموک این امر را محقق نمودند.

در ادامه قاریان قرآن با نوای ملکوتی به تلاوت قرآن پرداختند.

انتهای پیام /

  • نویسنده : مالک آهنگ

برچسب ها

مجری بنیاد علوی در کهگیلویه‌وبویراحمد خبر داد: شروع فعالیت‌های اشتغال و آموزش بنیادعلوی در لنده 01 اردیبهشت 1404
نیکبخت:

مجری بنیاد علوی در کهگیلویه‌وبویراحمد خبر داد: شروع فعالیت‌های اشتغال و آموزش بنیادعلوی در لنده

شورای توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی به‌عنوان بازوی توانمندسازی محرومین بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده تشکیل شد.

انتقاد امام جمعه دیشموک از بی‌توجهی هیئت‌های امنای مساجد روستایی و پیامدهای اجتماعی آن 01 اردیبهشت 1404
نشست هیأت امنای مساجد روستاها با امام جمعه:

انتقاد امام جمعه دیشموک از بی‌توجهی هیئت‌های امنای مساجد روستایی و پیامدهای اجتماعی آن

راوند با اشاره به آمار ۱۵۴ مورد طلاق در سال گذشته در منطقه، این رقم را «فاجعه‌بار » خواند و تأکید کرد: «عدم استفاده از ظرفیت مساجد برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، مستقیم به افزایش طلاق و فروپاشی خانواده ها دامن زده است».

سه اقدام ارزشمند در جمعیت هلال احمر کهگیلویه بزرگ در راستای توسعه خدمات بشردوستانه 31 فروردین 1404
اقدامات ارزشمند جمعیت هلال احمر شهرستان کهگیلویه:

سه اقدام ارزشمند در جمعیت هلال احمر کهگیلویه بزرگ در راستای توسعه خدمات بشردوستانه

سید عادل رهبریان، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کهگیلویه بزرگ، با همکاری و پیگیری مدیرعامل، خیرین و نهادهای مرتبط، سه پروژه مهم را در جهت ارتقای خدمات امدادی و حمایتی در این منطقه به مرحله اجرا رسانده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.