سفر آیت الله رئیسی به استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر متن حاشیه هایی هم داشت او که برای بازدید از سد تنگ سرخ به روستاهای اطراف شهر یاسوج سفر کرده بود در میان راه به میان مردم میرفت که برای استقبال از او آمده بودند آیت الله رئیسی از برخی رفتارها با مردم ناراحت شد راننده خودرو را مورد خطاب قرار داد و به او گفت اگر دفعه بعدی چنین کنید خودم پشت فرمان خواهم نشست.
فیلم | تذکر جدی آیتالله رییسی به راننده/ از این پس خودم باید پشت فرمان بشینم!
برچسب ها
سرگرد پاسدار اسماعیل معززی: پیام دعوت فرمانده حوزه مقاومت بسیج دیشموک جهت حضور مردم و مسئولان در راهپیمایی ۱۳ آبان
در پی فرا رسیدن یومالله ۱۳ آبان: پیام دعوت بخشدار دیشموک از مردم و مسئولان جهت حضور پرشور در یوم الله ۱۳ آبان
پیام دعوت فرمانده حوزه مقاومت بسیج دیشموک جهت حضور مردم و مسئولان در راهپیمایی ۱۳ آبان
حضور شما در این راهپیمایی نه تنها بیانگر اراده و عزم راسخ ما در مقابله با استکبار جهانی است، بلکه یادآور فداکاریها و جانفشانیهای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی نیز خواهد بود.
پیام دعوت بخشدار دیشموک از مردم و مسئولان جهت حضور پرشور در یوم الله ۱۳ آبان
دلاوری، غیرتمندی و عزتمندی، دینداری و ولایتمداری و تاریخسازی ایل بهمئی بر همگان روشن است و این ویژگیها ما را به همبستگی و اتحاد در برابر چالشها ترغیب میکند. بیایید با حضور خود در این راهپیمایی، بار دیگر قدرت اراده و یکپارچگی خود را به نمایش بگذاریم و به جهانیان نشان دهیم که همواره در کنار یکدیگر و در دفاع از میهن اسلامیمان ایستادهایم.
پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش و پرورش استان و رئیس آموزش و پرورش دیشموک در پی درگذشت معلم جوان
خبر تاسف بار و غم انگیز درگذشت نا بهنگام گلی از بوستان تعلیم وتربیت، معلمی جوان، مهربان ،دلسوز و خوش اخلاق، مرحومه مغفوره شادروان افسانه امیری کیا موجب تالّم و تاثّر فراوان گردید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.





