محیطبان مهدی بویراحمدی برای نخستین بار از یک قلاده پلنگ در منطقه منطقه حفاظت شده خاییز تصویربرداری کرده است.
محیطبان مهدی بویراحمدی برای نخستین بار از یک قلاده پلنگ در منطقه منطقه حفاظت شده خاییز تصویربرداری کرده است.
سپاه پاسداران در بیانیهای تاکید کرد: جبهه حق با پرچمداری جمهوری اسلامی ایران متحمل شده و ذات ناپاک آمریکا و سگ هار منطقهای او رژیم صهیونیستی و باطن ضد بشری تمدن غرب وحشی را برملا ساخته است.
حجت الاسلام راوند در ادامه خطبه های نماز عید فطر با بیان اینکه والدین فرزندان را رها کردند، متذکر شد: از والدین انتظار می رود نسبت به تربیت دینی فرزندان بیتوجه نباشند و در آموزش قرآن و معارف اسلامی کوتاهی نکنند.
فرارسیدن عید سعید فطر، این جشن بندگی و تجلی رحمت الهی را به تمامی همکاران فداکار جمعیت هلال احمر، مردم نجیب استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان کهگیلویه بزرگ، و همه مسلمانان جهان تبریک عرض میکنم.