به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، سرپرست بیمه سلامت استان گفت: از مجموعه جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفری استان ۵۲۰ هزار نفر در صندوقهای مختلف کارمندی، طلاب و خانواده شهدا، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و سایر موارد تحت پوشش این بیمه قرار دارند.
وی ادامه داد: اطلاعرسانی لازم برای مردم انجام شود تا افرادی که تحت پوشش بیمه سلامت نیستند در مرکز استان و شهرستانهای دنا، بهمئی، گچساران، کهگیلویه و ۲۸ دفتر پیشخوان طرف قرار داد بیمه سلامت حاضر شده و نسبت به بیمه خود اقدام کنند.
سرپرست بیمه سلامت استان گفت: افرادی که در دهکهای بالاتر ششم تا نهم هستند هم از تخفیفهای ۵۰ تا ۸۰ درصدی درمان برخوردار میشوند، ضمن اینکه علاقمند به مشارکت سازمانها و تشکلهای مردم نهاد برای بیمه همه افراد هستیم تا در استان فردی نباشد که تحت پوشش بیمه قرار نداشته باشد.
وی عنوان کرد: طرح دیگری که در دولت سیزدهم اجرا شد، راهاندازی صندوق بیماران خاص و سخت علاج بود که سال گذشته انجام شد و ۱۰۷ بیماری خاص و صعبالعلاج تعریف شد که ۹۵ درصد هزینههای این صندوق در مراکز طرف قرارداد هزینهها میشود.
عزیزی ادامه داد: در صورتی که بیماران خاص نشاندار نشوند مانند افراد عادی از خدمات بیمه سلامت بهرهمند میشوند اما اگر نشاندار شوند هزینه درمانی آنها شامل بستریها، شیمیدرمانی و سایر خدمات درمانی رایگان خواهد بود که تاکنون ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار خاص نشاندار شدند.
وی به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در صندوق بیمه روستایی اشاره و عنوان کرد: ۳۱۴ هزار بیمه شده در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار در ۶۸ مرکز جامع خدمات سلامت، ۱۲۰ پزشک، ۱۱۰ ماما و سایر تیمهای رادیولوژی و آزمایشگاه خدمات طرح پزشک خانواده را در روستاها دریافت میکنند.
عزیزی گفت: ظرف دو سال آینده تمامی ساکنان شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر به طرح پزشک خانواده شهری در شهرستانهای بویراحمد، گچساران و کهگیلویه خواهند پیوست و خدمات طرح پزشک خانواده شهری را دریافت میکنند.
- نویسنده : مالک آهنگ