به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ شهریورماه سال ۱۴۰۳ وقتی در جلسه هیئت دولت چهاردهم نام دکتر یدالله رحمانی به عنوان اولین استاندار دولت وفاق برای استان کهگیلویه و بویراحمد شنیده شد، شاید کمتر کسی باور داشت که ظرف مدت ۸ ماه حضور دکتر رحمانی در راس هرم مدیریتی کهگیلویه و بویراحمد بتواند چرخهای زنگزده و زهوار در رفته صنعت و اقتصاد را در این استان محروم اما با ظرفیت به حرکت درآورد و پس از گذشت تنها ۸ ماه از دوران کاری دکتر رحمانی در این استان، اکنون میتوان امید و اشتیاق را در چهره مردم ناامید کهگیلویه و بویراحمد به خوبی پیدا کرد.
دکتر یدالله رحمانی دانشجوی نخبه و مستعد دانشگاههای برتر ایران و چهرهای تحصیلکرده و علمی با رزومهای سراسر درخشان و مدیری باتجربه در حوزه اقتصاد و مدیریت با کوله باری از تجربه و تخصص رهسپار استانی شد که علیرغم پتانسیلهای قوی ولی نهفته و کشف نشده در حوزههای مختلف صنعتی و اقتصادی از جمله معدن، کشاورزی و گردشگری، اما در جغرافیای سیاسی و اجتماعی واژه محرومیت بر پیشانیاش حک شده است.
دکتر رحمانی از همان روزهای ابتدای مسئولیتش، مدیری فعال و پویا بود و با مشورت با نخبگان و چهرههای متخصص و دلسوز اما بینام و نشان تلاش کرد تا با روحیه همدلی و وفاق با سیاسیون و مجمع نمایندگان استان و استفاده از ظرفیت جوانان مستعد و با انگیزه و چهرههای نزدیک به دولت در پستهای مختلف مدیریتی، مجموعهای مستعد را در راس هرم مدیریتی استان قرار دهد.
دکتر رحمانی در خصوص چینش مدیران اعتقاد داشت که مدیران نباید تنها بر اساس تفکر سیاسی انتخاب شوند بلکه با احترام به خواست مردم، مدیرانی متناسب با اهداف و برنامههای دولت انتخاب شوند. دکتر رحمانی با احترام به خواست و نظر مردم معتقد است مدیران کل استان برای انتخاب مدیران شهرستانی باید با همفکری با فرمانداران، مسئولان باتجربه، متخصص و آشنا با سیاستهای دولت انتخاب شوند تا مشکلات در فضایی همدلانه برطرف شوند.
دکتر رحمانی طی ۸ ماه گذشته تمام تمرکز خود را در جهت توسعه و تحول اقتصادی و بهبود معیشت مردم گذاشته است و تلاش کرد تا با استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود درون استان، رشد و توسعه اقتصادی را بومی سازی کند. دکتر رحمانی در راستای شعار امسال، یکی از اصلیترین تکالیف استانداری را سرمایه گذاری برای تولید میداند و ارتقای معیشت و بهبود زندگی مردم را وظیفه خود میداند. استاندار کهگیلویه و بویراحمد معتقد است مهمترین وظیفه مدیران دستگاههای اجرایی استان، حمایت از سرمایهگذاری و تولید است و معتقد است اگر سرمایهگذاری خصوصی رونق یابد سرمایهگذاری دولتی نیز رونق خواهد یافت.
یکی از شعارهای دکتر رحمانی در راستای توسعه و تحول اقتصادی، جذب سرمایهگذار بخش خصوصی است. در همین زمینه روز ۱۲ اردیبهشت ماه عملیات احداث کارخانه تولید خودروهای هیبریدی برقی با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار دستگاه در سال و سرمایهگذاری ۵۰۴ میلیون دلاری و اشتغالزایی مستقیم ۲ هزار نفر در منطقه سقاوه مارگون کلنگزنی شد. این اقدام ماندگار دکتر رحمانی زمانی دوچندان میشود که سرمایهگذار این کارخانه گفته است بیش از ۶ سال است که به دنبال راهاندازی و احداث این کارخانه در سایر استانهای کشور بودم اما به نتیجه نرسید و با تلاشهای استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظرف مدت ۴۵ روز این پروژه مهم صنعتی و اقتصادی در این استان به نتیجه رسید.
اقدامات درخشان دکتر رحمانی برای نجات اقتصاد و معیشت مردم کهگیلویه و بویراحمد و در راستای شعار امسال طی ۸ ماه گذشته به اینجا ختم نمیشود. با پیگیریهای مستمر دکتر رحمانی حداقل ۶۴ طرح بزرگ با سرمایهگذاری ۲۳ هزار میلیارد تومان و برآورد ارزی ۸ و ۲ دهم میلیارد دلاری و اشتغالزایی مستقیم ۱۴ هزار نفر در نقاط مختلف استان در حال اجرا است که از مهمترین این طرحها کارخانه فسفات چرام و احداث یک پتروشیمی دیگر است.
عملکرد دکتر رحمانی در حوزههای مختلف آنچنان درخشان بوده که طی ۸ ماه گذشته بارها مورد تجلیل قرار گرفت. مدیریت موفق و برنامههای موثر و هدفمند دکتر رحمانی در اجرای طرح ملی سرشماری کشاورزی در داخل استان باعث شد تا دکتر رحمانی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تجلیل شود. تجلیل معاونت علمی و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از دکتر رحمانی در زمینه حمایت از زیست بوم فناوری، توسعه اقتصاد دانش بنیان و همافزایی میان دانشگاه، صنعت و مدیریت استانی برگ زرین دیگری از افتخارات استاندار در این بازه زمانی است. تجلیل وزیر میراث فرهنگی از دکتر رحمانی به عنوان استاندار برتر کشور در زمینه خدمات سفرهای نوروزی سال ۱۴۰۳ نشان از درایت و توانمندی استاندار در تمامی حوزههای مدیریتی است.
دکتر رحمانی برای نجات اقتصاد، تحول صنعت، ارتقای معیشت مردم و جلوگیری از مهاجرت معکوس به کهگیلویه و بویراحمد آمده است و طی مدت ۸ ماه گذشته با رایزنی با وزارتخانههای مختلف و دیدار با وزیران توانسته است جمله “ما میتوانیم” و فعل خواستن را صرف کند و باور به تغییر شرایط موجود را در اذهان جوانان این استان شکل دهد. دعواهای سیاسیون و گلایههای همیشگی طیفهای سیاسی و قهر و آشتی برخی پدرخواندههای سیاسی در این استان، یک عادت مالوف همیشگی است و در هیچ دورهای هم فروکش نکرده است. سهمخواهی های غلط و بیش از حد متعارف برخی از تشکلهای سیاسی برای گرفتن مناصب مهم مدیریتی استان، هیچ گاه نسخهای شفابخش نبوده و بیشترین دلایل پسرفت موجود به دلیل همین زیادهخواهی سیاسیون بوده است.
اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بیشترین خسارتها را از سهمخواهی های بی حد و اندازه سیاسیون خورده است و امروز دیگر انگیزه و رَمقی برای کسی نمانده است که بخواهد با یادداشتهای آتشین، به این زیادهخواهیها پاسخی دهد. به جای پرداختن به دعواهای نعمتی حسینی سیاسیون و تعیین میزان سهم خود از سفره سیاست، بهتر است اجازه بدهیم دکتر رحمانی در سایه خنک درختان بلوط، برنامههای اقتصادی و نسخههای شفابخش خود را برای درمان اقتصاد این استان اجرا کند.
انتهای پیام/_
- نویسنده : مالک آهنگ