نسیم راوند؛ با همه امکانات و تجهیزات آمدهاند یک بار دیگر به مردم خدمت کنند.میگوید حاضریم و آرزو داریم جلوی مردمان ذبح بشویم چرا که آنها وارث خدا بر روی زمین هستند.
فرمانده با وجود اینکه در هوای بسیار سرد در حال خدمترسانی هستند و تازه از روستاهای اطراف دنای زلزلهزده آمده اما با روحیهای خستگیناپذیر جمعی از خبرنگاران را در پاسگاه فرماندهی که برای اولین تشکیل دادهاند به گرمی میپذیرند.
سردار حسن حکمتیانراز فرمانده تیپ همیشه قهرمان و سرافراز ۴۸ فتح سخنانش را اینگونه آغاز میکند و میگوید ماموریت تیپ جنگ سخت است، در دوران دفاع مقدس خطشکن بودیم و بعد از جنگ در نقاط مرزی آذربایجان غربی، کردستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان و سرتاسر ایران اسلامی در حال آفند و پدافند و مبارزه با تروریستها بودیم.
وی به این نکته هم اشاره میکند که تا ویروس کرونا نیامد قدر سلامتی خود را نمیدانستیم و حالا با آمدن زلزله بیشتر امنیت را درک میکنیم ادامه میدهد؛ امنیت را مرهون سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و بخشی هم فرزندان ملت در تیپ ۴۸ فتح هستیم.
سردار ادامه میدهد؛ تیپ ۴۸ فتح، ۳ سال و نیم در خوزستان، ۲ سال در کردستان، ۴ سال در سیستان، ۲ سال در کرمانشاه و ۴ سال در سردشت برای دفاع از مردم و این مرز و بوم حضور داشت اما هیچ گاه آنها را رسانهای نکردیم چرا که بدون منت به مردمی که وارث خدا بر روی زمین هستند خدمت کردیم.
فرمانده تیپ ۴۸ فتح با بیان اینکه در زلزله منجیل و رودبار، سیل خوزستان و حادثه بم تیپ ۴۸ فتح منشا خدمات ارزندهای بود گفت: جزء اولین یگانهایی بودیم که در حوادث حاضر میشدیم و تا آخرین لحظه با تیمهای جنگ نوین و رفع آلودگی بعد از زلزله و سیل گندزدایی معابر، مغازهها و تجهیزات را انجام دادیم، در حادثه آتشسوزی کوه خائیز آخرین مصاحبه را خودم بعد از پایش، مهار و کنترل آتشسوزی دادم.
وی بیان میکند در حادثه سیل سال ۹۸ استان کهگیلویه و بویراحمد همه امکانات مهندسی، ترابری، نیروی انسانی و هر چه در توان داشتیم در طبق اخلاص گذاشته و پای کار آمدیم.
سردار حکمتیان با یادآوری این خاطره از مردم سیسخت که در حادثه سقوط هواپیمای تهران یاسوج جانشین تیپ ۴۸ فتح بودم، از ماموریت بازمیگشتم که وسط راه فرماندهی جستجو را به من اعلام کردند و مردم تا آخرین لحظات کنار من ماندند، افزود: در مسیر پاتاوه به سمت یاسوج اعلام شد در سیسخت زلزله شده فورا خودم را به فرمانداری دنا رساندم و وظایف تیپ را اولویتبندی کردم.
وی بیان کرد: اولویت اول در زلزله سیسخت امداد، انتقال، نجات و درمان حادثهدیدگان بود به همین دلیل ۱۰ دستگاه آمبولانس، خودکفا و خوداتکا به همراه اورژانس صحرایی، پست امداد و اتوبوس آمبولانس تیپ ۴۸ فتح را در سیسخت مستقر کردیم و ۲۴ ساعته حضور دارند.
فرمانده تیپ ۴۸ فتح، اولویت دوم تیپ را امنیت شهر پس از وقوع حادثه دانست و گفت: مردم از خانه خارج شده بودند، عدهای به سمت شهر رفتند، مردم دچار اضطراب و نگرانی بودند و تردد در جادهها سخت و سنگین بود برای برقراری امنیت همان ساعات اولیه گردانهای امام حسین تیپ ۴۸ فتح را ماموریت دادیم در کنار سایر نیروهای مسلح امنیت ورودی شهر و جادههای مواصلاتی را بر عهده بگیرند،مابقی گردانهای رزم درون شهر حضور یافتند و کوچه به کوچه، خیابان به خیابان و منزل به منزل در کنار سایر نیروهای امنیتی به مردم خدمت کردند.
فرمانده، سومین مرحله ماموریت تیپ را در تامین مسئله سوخت و آب مردم زلزلهزده دانست و عنوان کرد: شب حادثه شبکه آب دچار شکستگی شده بود و سوخت گاز قطع شد، تانکرهای ذخیرهسازی سوخت ۱۱۸ هزار لیتری و دو سوخت ۹۱۱ و تانکرهای سیار تویوتا را به منطقه اعزام کردیم و از ذخیره سوخت خودمان استفاده کردیم و به منطقه آوردیم و اعلام کردیم هر جایی این عزیزان نیاز داشته باشند در خدمتشان هستیم.
وی بیان کرد: فردای روز حادثه استاندار و فرمانده سپاه تاکید داشتند که امنیت خودروهایی که قصد تقسیم تجهیزات را دارند یا از شهرهای مختلف عازم سیسخت میشوند را تیپ ۴۸ فتح تامین کنند که این کار به ۱۷ تیم رزمی واگذار شد و همچنان هم در کنار مردم هستند.
سردار در ادامه سخنانش در جمع خبرنگارانی که آمده بودند از نزدیک درد و رنج سیسخت بعد از زلزله ۵.۶ ریشتری را به تصویر بکشند گفت؛ به سازمانهای حمایتی، مردم نهاد، خدماتی و دولتی که میخواستند از سایر استانها یا شهر یاسوج امکاناتی به سیسخت انتقال دهند اعلام کردیم آماده انتقال وسایل و تجهیزات آنها هستیم مثلا ستاد اجرایی حضرت امام باید امکاناتی را از شیراز وارد استان میکرد یا جمعیت هلال احمر بدون استثنا هر شب امکاناتی از یاسوج به درون شهر سیسخت انتقال میداد که فردای آن روز توزیع کند که امکانات را برای این عزیزان انتقال دادیم یا ۴ کامیون گندم به شرکت غله تحویل دادیم که هزاران کیسه آرد برای پخت نان تحویل دهد.
فرمانده تیپ ۴۸ فتح با اشاره به اینکه همه سازمانهای دولتی، مردم نهاد، حمایتی و خدماتی به این نتیجه رسیدند که تیپ ۴۸ فتح مسئولیت انتقال را دارند، گفت: بعد از ارزیابی خسارات وارد شده به مردم سیسخت، عدهای قصد جابهجایی و انتقال وسایل را داشتند برای این کار باید با هزینه بالایی ماشین از یاسوج اجاره میکردند اما دستور دادیم ۲۰ کامیون ۹۱۱ و مایل و ۲۰ دستگاه تویوتا رایگان در اختیار مردم قرار گیرد حتی نیرو هم در اختیار مردم قرار دادیم تا وسایلشان را به هر کجا که خواستند انتقال دهند.
فرمانده در پایان سخنانش به روستاها هم اشاره میکند و میگوید روستاهای اطراف دنا در حال بررسی هستند. اکثر باغات متحمل خسارت شدند که دستگاههای مهندسی را آنجا مستقر کردیم تا نسبت به بازگشایی کانالهای کشاورزی اقدام کنند، نگاه ما به همه روستاها است و قول میدهیم به همه روستاها سر بزنیم.
حرفای سردار که تمام میشود کمکم هوا هم به تاریکی و سردی میرود، خبرنگاران وسایلشان را جمع میکنند که به یاسوج برگردند اما بچههای تیپ ۴۸ فتح در سیسخت میمانند همانطور که بر روی خودروهایشان خطاب به مردم سیسخت نوشتهاند تا آخر میمانیم تا آخر ماندهاند.
انتهای پیام/