به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، حسین عادلی نسب روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده فاز اول این طرح به طول ۲۵ کیلومتر اجرایی شده است.
وی بیان کرد: تاکنون ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح اعتبار هزینه شده است.
عادلی نسب تصریح کرد:طرح احداث تامین برق دیشموک به قلعه رئیسی و ایستگاه سرپری دهدشت ( طرح شهید سلیمانی) بطول ۶۹ کیلومتر قرار بود از محل تسهیلات ماده ۵۶ تامین اعتبار شود اما تاکنون اعتباری در این رابطه تخصیص داده نشده است.
وی اجرای فاز دوم در منطقه کوهستانی و سخت گذر کوه پات را یکی از مشکلات این طرح دانست و افزود: با همکاری گروهی از کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان برنامه ریزی لازم برای عبور شبکه از این منطقه انجام شد.
مدیر توزیع برق کهگیلویه طول شبکه اجرایی در بالا دست تونل کوه پات را ۳.۵ کیلومتر دانست و گفت: یکی از اولویت های اصلی این نهاد تسریع در روند اجرایی آن خواهد بود.
عادلی نسب تصریح کرد: با توجه به مشکلات افت ولتاژ برق در قلعه رئیسی و دیشموک اجرای این طرح نقش مهمی در تامین برق پایدار این بخش ها خواهد داشت.
خط دو مداره برق رسانی به بخش های قلعه رییسی دیشموک از مصوبات سفر رییس جمهور و با اعتبار ۹۰ میلیارد تومانی اسفند ۱۴۰۰ با حضور استاندار کلنگ زنی شد.
تعداد مشترکان برق در دیشموک و قلعه رییسی بیش از هشت هزار و ۶۲۰ مشترک شهری و روستایی است.
۲ بخش چاروسا و دیشموک جمعیتی بالغ بر ۴۸ هزار نفر و دارای ظرفیتها و توانمندی های بسیار خوبی میباشند .
پایداری شبکه برق ۱۲ هزار خانوار متشکل از ۴۸ هزار نفر مناطق کهگیلویه،چاروسا و دیشموک از مزایای مهم طرح احداث خط دو مداره برق رسانی از ایستگاه سرپری دهدشت به دیشموک است.
شهرستان کهگیلویه با جمعیتی بیش از ۱۳۲ هزار و ۲۳۰ نفر دارای چهار شهر، چهار بخش و ۱۰ دهستان است.
انتهای پیام /
- نویسنده : مالک آهنگ