مدیرکل امور مالیاتی استان ادامه داد: از مبلغ ۳۱۵ میلیارد تومان، ۲۹ میلیارد تومان سهم عشایر، ۱۶ میلیارد تومان سهم روستاهای فاقد عشایری، ۱۱۸ میلیارد تومان نیز سهم دهیاریها شده و مابقی نیز به شهرداریهای استان اختصاص داده شد.
وی یادآور شد: این میزان اعتبار از محل مالیات و ارزش افزوده برای انجام خدمات عمرانی، بهبود مبلمان شهری، روستایی و جبران هزینههای قانونی شهرداریها و دهیاری استان به این مراکز پرداخت شد.
فرخان همچنین با اشاره به اعتبارات آلایندگی در استان، گفت: امسال عوارض آلایندگی ۱۴۶ میلیارد تومان بوده که به مناطق مشمول آلایندگی اختصاص یافت و بین شهرداری ها، دهیاریها و مناطق عشایری و روستایی توزیع شد.
وی گفت: طبق قانون شهرداریها مکلفند عوارض پرداختی از طریق امور مالیاتی را در بخش عمران شهری هزینه کنند و ما برای تکلیف قانونی و وظیفهای که داریم با تمام شهرداریهای استان مکاتبات لازم را انجام دادهایم که نسبت به عوارض پرداختی سال ۱۴۰۱ و انجام وظیفه قانونیِ خود، توضیحات کافی در خصوص اقداماتشان را به امور مالیاتی استان ارائه نمایند.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: امور مالیاتی طبق قانون وظیفه نظارتی هم دارد و منتظر دریافت پاسخ شهرداریها هستیم تا در صورت لزوم، اقدام قانونی را انجام دهیم.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: یکی از نکات مهم، این است که توزیع عوارض بر اساس سرانه جمعیتی صورت میگیرد که در سامانههای مالیاتی تعریف شده است.
کهگیلویه وبویراحمد دارای ۱۷ شهرداری و حدود ۵۵۰ دهیاری است و ۵۰ هزار مودی مالیاتی در این استان وجود دارد.
انتهای پیام /
- نویسنده : مالک آهنگ