به گزارش خبر دیشموک، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «مبتلایان به کرونا چه مواد غذایی را بهتر است مصرف کنند و چه مواد غذایی را نباید مصرف کنند؟»، گفت:مصرف غذاهای سنگین در مبتلایان به کرونا ممنوع است و افراد مبتلا باید غذاهای سبک و آبکی مانند سوپ جو، عدسی کم عدس و فرنی مصرف کنند.
به گزارش کبنا به نقل از فرارو، وی با تأکید بر اینکه داشتن خواب کافی و استراحت و پرهیز از استرس بسیار مفید است، بیان داشت: بخور دادن با بابونه، عناب، آویشن و گل ختمی توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت مصرف دمنوشها توسط مبتلایان به کرونا، ابراز کرد: دمنوش گل بنفشه، گل پنیرک وگل ختمی برای سرفههای خشک مفید است؛ ضمن اینکه برای مبتلایانی که سرفهتر دارند دمنوش بابونه، مرزنجوش و عناب مفید است.
یارقلی با اشاره به اینکه دمنوش تخم گشنیز در درمان سردرد اثر بخش است، متذکر شد:مصرف شیر و بادام و دمنوش دارچین مفید بوده؛ ضمن اینکه روغن مالی بدن با روغنهای بابونه و سیاه دانه نیز مفید بوده و بدن درد و کوفتگی را برطرف میکند.
وی تصریح کرد: برای کودکان مبتلا به کرونا نیز تغذیه مناسب، استراحت و استفاده از سوپ بسیار اهمیت دارد.
تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا
برچسب ها
امام جمعه دیشموک: “علیرضا نوروزی خوب”مسئولی خوش برخورد بود/ تعامل، مهم ترین راه موفقیت است
حجت الاسلام راوند محاصره کامل غزه و جلوگیری از ارسال غذا و دارو را جنایتی بزرگ خواند و افزود:این خشم و نفرت، آتشی خواهد شد که جان آنان را خواهد گرفت.
یک اتفاق خوب در روستای دالون/ تقدیر شورا و دهیاری از نماینده، فرماندار و بخشدار
سید محمد موحد نماینده مجلس شورای اسلامی نیز برای اخذ بودجه لازم برای این پروژه، رایزنیهای ضروری را انجام داد.
خبر خوش بخشدار قلعه رئیسی: گره کور گردشگری چاروسا باز شد
بخشدار چاروسا از آغاز عملیات آسفالتریزی جاده گردشگری آبشار کمردوغ، هفتمین آبشار مرتفع کشور، خبر داد و این پروژه را پاسخی به خواسته دیرینه مردم و گردشگران عنوان کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.