به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، بنیاد علوی یکی از نهادهای زیرمجموعه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ایران است که با هدف توانمندسازی و حمایت از اقشار کمدرآمد و مناطق محروم فعالیت خود در استان کهگیلویه وبویراحمد را نزدیک به یک دهه آغاز کرده است.
بنیاد علوی در راستای اهداف خود، تاکنون برنامهها و پروژههای زیای را در مناطق مختلف این استان بخصوص مناطق محروم اجرا کرد. این نهاد با ارائه تسهیلات مالی و حمایتهای فنی، علاوه بر کمک به توسعه و تقویت کسبوکارهای کوچک و کارگاهی در مناطق محروم زمینه اشتغالزایی بسیاری از جوانان جویای کار در استان را نیز فراهم کرده است. همچنین بنیاد علوی با همکاری مسئولان این استان با سرمایهگذاری در ساخت و تجهیز مدارس، مراکز بهداشتی و درمانی، نقش مهمی در ارتقای سطح آموزش و بهداشت در مناطق محروم نیز تاکنون ایفا کرده است.
به گفته مسئولان بنیاد علوی علاوه بر اجرای طرح های اشتغال و محرومیت زدایی با اجرای پروژههای عمرانی از جمله ساخت جادهها، پلها و بهبود زیرساختهای شهری و روستایی روند توسعه مناطق محروم این استان را شتاب بخشیده است.
ارائه تسهیلات و آموزشهای لازم، به کشاورزان و دامداران برای افزایش بهرهوری و تولیدات کشاورزی، برگزاری دورههای آموزشی و فرهنگی، جهت کمک به ارتقای سطح آگاهی و مهارتهای اجتماعی افراد و ارائه وامها و تسهیلات مالی به خانوادههای کمدرآمد و نیازمند، در راستای بهبود وضعیت معیشتی آنها از دیگر اقدامات مهم بنیاد علوی طی بیش از ۶ سال فعالیت در کهگیلویه وبویراحمد محسوب می شود.
مجری طرح های بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بنیاد علوی از سال ۱۳۹۷ در لنده آغاز به کار کرد و از سال ۱۴۰۲ کل استان کهگیلویه و بویراحمد را پوشش داده است. سید علی نیکبخت بیان کرد: این نهاد تاکنون ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پرداخت کرده است.
وی اظهارکرد: در راستای حمایت از کسبوکارهای خرد، کارگاهی و بنگاهی در این استان بیش از ۱۰ هزار و ۵۰ فقره تسهیلات و طرحهای مختلف برنامهریزی کرده است.
نیکبخت بیان کرد: در شهرستان کهگیلویه، بسیاری از طرح های راکد با پرداخت تسهیلات علاوه بر ورود به چرخه تولید میزان اشتغالزایی انها نیز افزایش یافت. وی میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای کسب و کارهای خرد را از یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال تا ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
نیکبخت سهم شهرستان کهگیلویه از این تسهیلات را ۳۸۰ فقره اعلام کرد. مجری طرح نهالستان شهرستان کهگیلویه با اشاره به حمایت بنیاد علوی و صندوق کارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی گفت: با اجرای این طرح علاوه بردرآمدزایی بیشتر زمینه توسعه منطقه نیز فراهم خواهد شد.
علی درخشانی تصریح کرد: با حمایت بنیاد علوی دیگر مجبور نیست برای درآمدزایی به دیگر استانها برای کارگری مهاجرت کنیم.
درخشانی میزان تسهیلات دریافتی برای اجرای این طرح را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برای هشت نفر در این طرح اشتغالزایی ایجاد شد. کارشناس کلینیک گیاه پزشکی بهار در دهدشت که نظارت مستقیم بر اجرای این طرح دارد در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: در این نهالستان، بیش از یک میلیون اصله نهال تولید شده است.
معصومه مسلمی تصریح کرد: فرآیندهای کاشت، پیوند زنی و فروش انواع نهالها تحت نظارت مستقیم تیم کلینیک گیاهپزشکی انجام میشود. وی تولید نهالهای سالم و قوی را یکی از اهداف اصلی این طرح دانست و گفت: حمایت مسئولان از این طرح ها علاوه بر افزایش تولید محصول باکیفیت به اشتغالزایی جوانان نیز کمک می کند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه نیز در این رابطه اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید با هدف حمایت از اشتغال و کارآفرینی در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، ۲۸۰ فقره تسهیلات خرد و کلان به مبلغی بالغ بر ۴۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال پرداخت کرده است. سید علی عارفیان زاده تصریح کرد: با انعقاد تفاهم نامه با سازمان های مختلف از جمله جهاد کشاورزی برای کاهش هزینه ها حمایت یارانه ای از بهره برداران می شود.
وی بیان کرد: با این تفاهم نامه علاوه بر افزایش اشتغالزایی در بخش کشاورزی شاهد افزایش تولید در این حوزه نیز خواهیم بود.
عارفیان اضافه کرد: صندوق کارآفرینی کهگیلویه در سال جاری با حمایت از طرحهای نوآورانه و کارآفرینانه، زمینه توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار در این شهرستان را بهبود خواهد بخشید.
انتهای پیام/
- نویسنده : مالک آهنگ