، با تلاش اعضای تیم های پیوند اعضاء دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و یاسوج، اعضای بدن کورش تبادار از اهالی بخش چاروسا در کهگیلویه از بدنش جدا و به بیماران نیازمند اهداء شد.
داریوش تبادار برادر مرحوم گفت: در این اقدام که با رضایت خانواده و در جهت رضای حق انجام شد، چهار بیمار نیازمند اعضای بدن برادرم را دریافت کردند و بدون شک خشنودی آنها باعث رضایت خدواند می شود.
وی گفت: اگر چه برادر خود را ا دست داده ایم اما خوشحالی برخی خانوده های نیازمند موجب خرسندی ماست.
آقای پورنگ دائی مرحوم نیز گفت: وی برای هماهنگی پیوند کلیه به برادر خود در مسیر سفر به شیراز دچار تصادف و ناجی دیگران شد.
رابط پیوند اعضای دانشگاه علوم پشکی شیراز و یاسوج گفت: با تلاش تیم پیوند اعضا دو کلیه، کبد و لوزالمعده این جوان مرگ مغزی جدا و به بیماران نیازمند اهداء شد.
سینا سعیدی سوق گفت: اعضای بدن وی برای پیوند به بیمارستان ابوعلی سینای شیرا انتقال داده شد.
این مورد پنجمین اهداء عضو در سال جاری در کهگیلویه و بویراحمد است.
اهداء عضو جوان کهگیلویه ای به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید+عکس
برچسب ها
سید محمد موحد: حمایت قاطع موحد از وزیر پیشنهادی اقتصاد
ترامپ: حملات ایران ضربات سختی به اسرائیل وارد کرد
رئیسجمهور آمریکا در یک نشست خبری با دبیرکل ناتو در لاهه با تکرار ادعاهای خود درباره آسیبهای وارد شده به تاسیسات اتمی ایران در نتیجه حمله متجاوزانه این کشور در یکشنبه گذشته، به ضربات سخت پاسخ نظامی مشروع ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی اذعان کرد.
یک کیلومتر مسیر حیاتی دو استان نیازمند تدبیر و تعامل مسئولان+فیلم
امید میرود مسئولان، حل معضل 30 ساله ی بین دو استان را در دستور قرار دهند و با توجه جدی به این موضوع، اقدامات موثری برای بهبود شرایط کنونی در روستای اسفندان انجام شود.
حمایت قاطع موحد از وزیر پیشنهادی اقتصاد
سید علی مدنیزاده متولد ۱۳۶۱، اقتصاددان و دانشیار اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف است. او هماکنون ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه را برعهده دارد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.