یک منبع اگاه به خبرنگار ما گفت: دو عضو شورای شهر دیشموک قصد جدی استعفا دارند.
این منبع اگاه که از ما خواست نامش فاش نشود علت استعفای این دو عضو شورای شهر رابی عدالتی، بی احترامی به ارباب رجوع، تبعیض، بی احترامی به جایگاه شورا و بی انگیزه کردن کارکنان شهرداری و نارضایتی مردم از شهرداری و حتی دلایل دیگری ذکر کرد.
وی متذکر شد: یکی از این دو عضو اذعان دارد با استعفای ما دو نفر شورا منحل می شود و حداقل مردم باید بدانند که هر کاری میکنیم بعضیها کار خودشون را می کنند که خلاف تعهدی که به مردم دادند، حرکت می کنند.
حالا باید دید که سرنوشت شورای شهر دیشموک به کجا می رسد.
ورود حوزه ی استاندار به این قضیه لزوم دارد و باید وضع شهر دیشموک زیر تیغ جراحی برود.
استعفای دوعضو شورای شهر دیشموک/ در شهر دیشموک چه میگذرد/ انحلال شورای شهر!/نارضایتی از مدیریت شهری
برچسب ها
خطبه های نماز جمعه: امام جمعه قلعه رئیسی همصدا با موحد/ مردم دیشموک و چاروسا آب می خواهند+فیلم
تمام خدمات دولت در دیشموک از زبان بخشدار و یک عذرخواهی ویژه از مردم+جزئیات
اصلیترین خواسته مردم شهرستانی و انتظار چندین ساله مردم بود که امید است با سفر هیئت دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد این انتظار مردمی رنگ واقعیت بگیرد. امری که تمام فرایند آن به هئیت دولت رسید.
امام جمعه قلعه رئیسی همصدا با موحد/ مردم دیشموک و چاروسا آب می خواهند+فیلم
واکنش حجت الاسلام حیدرخواه امام جمعه چاروسا به وضعیت آب گندمکار
امام جمعه دیشموک: در مقابل مواضع غرب می ایستیم/ چرا در هفته دولت میز خدمت برگزار نشد؟/مسئولان نظام پاسخ کوبنده و دندانشکنی به اجرای مکانیسم ماشه دهند
امام جمعه دیشموک برجام را «امری تاریخی و عجیب» خواند و افزود: هدف دشمن از تعطیلی برنامه هستهای، تحمیل مواضع خود بر جمهوری اسلامی بود و مکانیسم ماشه نیز در ادامه همان مسیر پیش رفت. این اقدام، نشانهای از ظلم و زورگویی به جهان اسلام است و ما نباید دیگر زیر بار چنین فشارهایی برویم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.