به گزارش خبر دیشموک، کیامرث حاجی زاده روز یکشنبه با بیان داشت: این مسیر از روستای دم عباس تا اتصال به جاده ملی پاتاوه – دهدشت هفت کیلومتر طول دارد که اکنون در حال زیرسازی و مراحل پایانی است.
وی بیان کرد: این اعتبار برای تعریض و بهسازی مسیر ۲۰ کیلومتری دم عباس تا دهستان جاورده هزینه خواهد شد.
حاجی زاده اظهار کرد: با بهره برداری از این طرح مسیر بخشهای قلعه رئیسی و دیشموک به مرکز استان کاهش چشمگیری خواهد یافت.
وی تصریح کرد: علاوه بر بهره مندی جمعیت ۵۰ هزار نفری بخش های چاروسا و دیشموک از مسیر ارتباطی مناسب ساکنان این دو بخش از بن بست تاریخی خارج میشوند.
حاجی کاهش ۶۰ کیلومتری مسیر تا یاسوج مرکز استان را از دیگر مزایای این طرح اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود ، طرح یاد شده تا قبل از پایان سال زیر بار ترافیک برود.
با حضور خیرالله خادمی معاون سابق وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی اتصال جاده قلعه رئیسی به محور پاتاوه به دهدشت در آذر سال ۹۶ کلنگ زنی شد.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی این جاده ملی در سال ۷۴ شروع شد و برای سهولت کار به چهار قطعه تقسیم شد که طول قطعه های اول و سوم آن به ترتیب ۲۶ و ۲۰ کیلومتر و قطعه های دوم و چهارم نیز به ترتیب ۲۸ و ۶۳ کیلومتر است.
۱۳ تونل به طول هشت هزار و ۲۰۰ متر و تعداد ۱۸ دستگاه پل بزرگ بالای دهانه ۱۶ متری در این جاده طراحی شده است.
قطعه نخست این جاده از روستای گندی خوری تا منطقه سرچنار در سال ۸۷ نیز به بهره برداری اولیه رسید.
قطعه دوم جاده از سرچنار تا لوداب، قطعه سوم از لوداب تا دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه و قطعه چهارم نیز از کمربندی شهر دهدشت تا دهدشت غربی است.
قطعه سوم جاده ملی پاتاوه – دهدشت ۶۳ کیلومتر طول دارد و دارای ۱۱ دهنه پل به طول سه هزار و ۱۶۰ متر است.
قطعه دوم این جاده به طول ۲۸ کیلومتر اردیبهشت سال ۹۷ به بهره برداری رسید.
جاده پاتاوه به دهدشت به طول ۱۳۷ کیلومتر که هم اکنون زیر بار ترافیکی رفته است از مهمترین طرحهای ملی در حوزه راهسازی است که با بهره برداری کامل آن ضمن کوتاهتر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور، بیش از ۴۰۰ روستای محروم در ۲ شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر از نعمت جاده مناسب برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام/