به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ سرهنگ سعید برومندزاده با گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: ستاد بزرگداشت دهه فجر سپاه فتح، ۱۰۰ عنوان برنامه با ۷۰۰ برنامه را در سطح استان تهیه و تدارک دید.
- نویسنده : مالک آهنگ
راوند در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدار استانداران با مقام معظم رهبری و تقدیر ایشان از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: انتظار میرود استاندار با تشکیل جلسه شورای اداری در دیشموک، مشکلات این منطقه بررسی و حل نماید.
طی حکمی از سوی دکتر مصطفی رجبی مشهدی معاون وزیر و مدیرعامل توانیر مهندس حسین عادلی نسب به عنوان نماینده ویژه مدیرعامل در امر نظارت و پایش میدانی اقدامات مدیریت مصرف به ویژه مصارف غیرمتعارف، روشنایی معابر درون و برون شهری در سطح کشور منصوب گردید.
این خبر بسیار امیدبخش و ارزشمند است! صلح و آشتی میان دو طایفه در شهرستان بهمئی با میانجیگری ریشسفیدان و شورای تأمین، نمونهای درخشان از نقش سازنده ی ریشسفیدان و نهادهای محلی در حل اختلافات قومی و عشیره ای است.