رئیس سازمان بورس گفت: علت تاخیر در واریز بخش دوم سود سهام عدالت آن است که هنوز چند شرکت بورسی سرمایهپذیر سودی را به حساب سپردهگذاری مرکزی واریز نکردهاند.
به گزارش کبنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس در مورد روند بررسی طرح ۷+۳ که قرار بود به عنوان یک بازوی حمایتی در بازار سرمایه به اجرا در آید، اظهار کرد: بحث هفت موردی که در جلسه سران قوا تصویب شد، اکنون نیز در حال طی کردن مراحل اداری خود است.
او افزود: به طور مرتب در حال پیگیری بحث واریز مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار هستیم تا بین صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی هماهنگی لازم ایجاد شود، تا هرچه سریعتر مشخص شود که این مبلغ قرار است از کدام یک از منابع صندوق توسعه ملی از طریق بانک مرکزی به صندوق تثبیت واریز شود، اما متاسفانه به دلایلی نمیتوان زمان دقیقی را برای واریز این مبلغ به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه مشخص کرد.
رئیس سازمان بورس بیان کرد: اما به شخصه این اطمینان را به سهامداران میدهم که از جانب سازمان بورس به طور مداوم پیگیر واریز مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه هستیم.
دهقان دهنوی در مورد واریز مابقی سود سهام عدالت، تصریح کرد: در حال حاضر پیگیر واریز مابقی سود سهام عدالت هستیم و امیدواریم که تا پایان این هفته بتوانیم به جمع بندی برسیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: علت دیرکرد در واریز بخش دوم سود سهام عدالت به سبب آن است که از ۳۶ شرکت بورسی سرمایه پذیر چند شرکت سودی را فعلا به حساب سپرده گذاری مرکزی به منظور تجمیع مبالغ واریز نکردند، ما به آنها تا پایان این هفته فرصت دادهایم تا همکاری لازم را انجام دهند، در غیر این صورت به طور قطع اسامی آنها را منتشر خواهیم کرد.
آخرین خبر از واریز بخش دوم سود سهام عدالت
برچسب ها
نماینده کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده: موحد: افتتاح شعبه بیمه ایران در کهگیلویه؛ گام مهمی در راستای خدماترسانی به مردم
خطبه های نماز جمعه دیشموک: خطیب جمعه دیشموک:راه امام خمینی(ره) با قدرت ادامه دارد/لزوم برگزاری جلسه شورای اداری استان در دیشموک
موحد: افتتاح شعبه بیمه ایران در کهگیلویه؛ گام مهمی در راستای خدماترسانی به مردم
سید محمد موحد، به اهمیت این اقدام و تأثیر آن بر زندگی مردم اشاره کرد.
خطیب جمعه دیشموک:راه امام خمینی(ره) با قدرت ادامه دارد/لزوم برگزاری جلسه شورای اداری استان در دیشموک
راوند در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدار استانداران با مقام معظم رهبری و تقدیر ایشان از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: انتظار میرود استاندار با تشکیل جلسه شورای اداری در دیشموک، مشکلات این منطقه بررسی و حل نماید.
اعتماد مدیرعامل شرکت توانیر کشور به مدیر سابق برق شهرستان کهگیلویه+حکم انتصاب
طی حکمی از سوی دکتر مصطفی رجبی مشهدی معاون وزیر و مدیرعامل توانیر مهندس حسین عادلی نسب به عنوان نماینده ویژه مدیرعامل در امر نظارت و پایش میدانی اقدامات مدیریت مصرف به ویژه مصارف غیرمتعارف، روشنایی معابر درون و برون شهری در سطح کشور منصوب گردید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.