نوشیدن چه میزان چای سبز به درمان کرونا کمک می‌کند؟
نوشیدن چه میزان چای سبز به درمان کرونا کمک می‌کند؟

تحقیقات جدیدی که دانشمندان انجام داده‌اند این امید را می‌دهد، ماده‌ای در چای سبز وجود دارد که می‌تواند با جلوگیری از اتصال ویروس کرونا به سلول‌های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ و انواع جهش‌یافته ویروس، جلوگیری کند.

تحقیقات جدیدی که دانشمندان انجام داده‌اند این امید را می‌دهد، ماده‌ای در چای سبز وجود دارد که می‌تواند با جلوگیری از اتصال ویروس کرونا به سلول‌های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ و انواع جهش‌یافته ویروس، جلوگیری کند.
به گزارش کبنا و به نقل از همشهری آنلاین، در همین رابطه یک فوق تخصص جراحی ریه و قفسه سینه به اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی چای سبز اشاره کرد و گفت: نوشیدن این چای در بهبود بیماری‌های قلبی موثر است و همچنین در درمان بیماری‌های خودایمنی نظیر بیماری روماتیسم نیز مصرف می‌شود، همچنین ممکن است در جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی به ویژه سلول‌های سرطانی دستگاه گوارش انسان تاثیرگذار باشد.
دکتر سیدمهدی فرساد مصرف چای سبز را عاملی برای کاهش فشار خون بالا دانست و افزود: در طب سنتی نیز به نوشیدن چای سبز برای درمان انواع بیماری‌ها توصیه شده و نتایج خوبی نیز در پی داشته است.
وی به تحقیقات جدیدی که دانشمندان بر روی چای سبز انجام داده‌اند اشاره کرد و گفت: در این تحقیق مشخص شده است که چای سبز می‌تواند از رشد و تکثیر ویروس کرونا جلوگیری کند. البته این مطالعه و تحقیق صورت‌گرفته آزمایشگاهی بوده و در این پروسه، سلول‌های بدن انسان به موادی که از چای سبز استخراج شده‌اند آغشته شده و در مجاورت ویروس‌های کرونا حتی نوع جهش‌یافته کروناویروس قرار گرفته است.
دکتر فرساد ادامه داد: در این فرآیند تحقیقاتی مشخص شده است ماده‌ای به نام ” EGCG “موجود در چای سبز می‌تواند از اتصال ویروس کرونا به سلول‌های بدن و گیرنده ویروس جلوگیری کند. بنابراین ویروس نمی‌تواند وارد بدن شده و تکثیر شود و تا حد زیادی می تواند در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا تاثیرگذار باشد.
بهبود عملکرد مغز با مصرف چای سبز

وی با تاکید بر اینکه براساس این تحقیق، مصرف چای سبز در پیشگیری و درمان ویروس کرونا موثر است، افزود: این تحقیق در مرحله آزمایشگاهی است و هنوز بطور کامل بر روی بدن انسان آزمایش نشده است.
او تصریح کرد: در یک کار تحقیقاتی و مطالعاتی دیگر که در کشور اوکراین انجام شده، مشخص شده است که افرادی که چای سبز مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که چای سبز مصرف نمی‌کردند کمتر دچار بیماری کروناویروس شدند و آمار مرگ و میر در بین آنها کمتر بوده است.
این فوق تخصص جراحی ریه و قفسه سینه در ادامه تصریح کرد: باید دید در سایه مطالعات بالینی بیشتر بر روی مصرف چای سبز به چه میزان نوشیدن این چای می‌تواند سد راه ورود ویروس به بدن انسان شود.
او تاکید کرد: به مردم توصیه می‌شود تا زمان انتشار نتایج تحقیقات کامل بالینی، در مصرف چای سبز زیاده‌روی نکنند چرا که مصرف زیاد آن می‌تواند آسیب‌های کبدی به همراه داشته باشد. بهتر است حداکثر روزانه دو تا سه فنجان چای سبز مصرف شود تا اثرات ضدالتهابی و موثر در بهبود فشار خون و بیماری‌های قلبی دیده شود.