به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز (یکشنبه) به مناسبت سال جدید، با حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند.

انتهای پیام/
- نویسنده : مالک آهنگ

انتهای پیام/
امام جمعه دیشموک، با انتقاد شدید از عملکرد برخی مدیران محلی، خواستار ورود قاطع فرماندار شهرستان کهگیلویه به مسئله ناکارآمدی و ضعف مدیریتی در منطقه شد.
کاظمیجو در ادامه، با تأکید بر ضرورت پاسخگویی شفاف و حضور میدانی مسئولان، اظهار داشت: مسئولیت را به عنوان امانتی الهی پذیرفتهام و وظیفه دارم شبانهروز در کنار مردم باشم. خود را بدهکار مردم دیشموک میدانم و پاسخگویی به مطالبات آنان را از اولویتهای کاری خود قرار دادهام.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین راوند، امامجمعه محترم دیشموک، ضمن تبریک ایامالله دهه فجر، در سخنانی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، بر ضرورت پاسداشت آرمانهای امام راحل و شهیدان و حفظ روحیهی امید و خودباوری در نسل جوان تأکید کرد.